Sunt de aceiaşi vârstă cu tine, însă sunt de altă părere. Vezi tu... majoritatea persoanelor de vârsta noastră gândesc în felul acesta. Se raportează prea mult la aspectul fizic, o poţi numi imaturitate. O persoană matură ( şi prin matur vreau să subliniez mai ales seriozitatea ) va vedea dincolo de aceste trăsături, aceste lucruri care ţi-au fost încredinţate fără voia ta. E adevărat că poţi munci la sală, după cum ai gândit, să schimbi ceva, însă nu asta îşi are importanţa. În viaţa ta vei întâlni persoane care să te aprecieze pentru ceea ce eşti. Vei întâlni femeia cu care să-ţi clădeşti o familie, care să te iubească, iar atunci când se va uita la tine, nu va vedea că eşti urât, ci cel mai frumos soţ pe care-l poate avea. Văd cât de frumos tastezi... şi asta nu mă face să cred decât că eşti deştept. Meriţi lucruri bune, ai încredere în tine, totul va fi bine.
Salut boss!
get big! simti cum urla testosterunul in tine huh? baga sala, uite te pe net cum trebuie sa mananci, iar daca nu te lasa ai tai la lasa fa exercitii calistenice(cu greutatea corpului tau).
Eu bag de un 1 de zile si am crescut 10 kg, muschi calumea, eu abia astept antrenamentele sa trag de fiare, sa fac tranctiuni si flotari cu greutati in plus, sa fac flotari stand in maini, pentru mine antrenamentul inseamna odihna
arata le tututor ca parerea lor e gresita, oricine poate arata bine prin munca
https://www.youtube.com/user/Angelfitnesss tipul asta te va ajuta sa faci niste muschi calumea, cum sa mananci.
no pain, no gain!
Pentru inceput ai putea sa incerci sa fii barbat si sa nu te mai plangi.
Ce daca esti slab? Crezi ca aia conteaza chiar atat de mult? Da poate ca ai fi ceva mai frumos, dar decat sa fii prea gras mai bine sa fii slab.
Tie stii ce-ti lipseste? Nu inca 20 de kg.
Tie-ti lipseste increderea de sine si atitudinea.
Crezi ca daca te duci la sala te ajuta cu ceva pe termen lung? Da pe termen scurt poate ca vei arata ceva mai bine, dar dupa ce nu vei mai merge vei redeveni la normal.
Si crede-ma, oricum ai arata tot vor exista oameni care sa rada de tine daca tu nu ai incredere de sine.
Orice om care se ia de tine din cauza aspectul fizic e un imbecil.Crezi ca merita sa tii cont de parerea unor imbecili?
Prieteni iti poti face, dar nu merita nici macar sa te gandesti sa ajungi prietenul cu cei care si-au batut joc de tine.
Iti sugerez sa nu-ti faci un scop in a arata intr-un anumit mod.Trebuie sa iei in greutate, dar asta pentru sanatatea ta, nu pentru a multumi gloata.
Fa-ti prieteni, e imposibil sa nu poti!
Invata pentru bacalaureat, e important pentru viitorul tau.Gandeste-te si la ce vrei sa faci mai departe.
Singura realizare in viata a multor colegi de-ai tai va fi greutatea ideala pe care au avut-o in liceu.
Nu toti oamenii judeca sau apreciaza un om dupa aspect, unii sunt interesati de personalitate si caracter.Se merita sa lupti pentru asemenea persoane pentru ca acestea sunt cele mai rare si cele mai "pure". Pana la urma vei intalni in viata asemenea persoane si va trebui sa lupti pentru ele.Decat sa te duci la sala mai bine ai invata pentru bac deoarece sala mai poate astepta dar bacul nu si pe langa asta, daca o sa iei nota mare la bac o sa le demonstrezi colegilor, parintilor, profesorilor ca ai potential si o sa castigi respect.
misauratcuviata întreabă: