| iDarkonillSolo a întrebat:

nu va tin mult deci hai sa incepem totul a inceput de cand aveam 5 ani de atunci parintii mei au inceput sa ma injure si eu simteam o mica ura si dupa 5 minute in gandul meu o sa am cea mai frumoasa zi dar nu e asa.Anii au trecut m-am facut m-ai mare m-am dus la scoala. Cand am implinit 7 ani mi-a luat un calculator. Si nu stiu cum ca ei imi spun ca ei impreuna castiga 400 de lei pe luna :/ dar dau 150 de lei pe luna pentru pregatire... Intro zi mi-au luat calculatorul cu motivul ca am stricat monitorul dar ei l-au stricat.Am vrut sa plec de langa ei chiar am inceput sa stric chestii cu speranta ca nu o sa mai aiba bani am zis ca ma sinucid daca dau vina pe mine am luat toate pastilele din casa sa mor dar nu o mers. Acum nici macar televizor si telefon nu mai am am un pat si un birousad Va rog ajutati-ma! Voi stiti cum e sa ai parinti din astia IMI URAS PARINTI! crying crying crying

2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Du-te la orfelinat si o sa te lamuresti imediat ce-ai avut si ce-ai pierdut.
Reclama-i la Protectia copilului si acestia te iau din familie si te dau in plasamant.
O sa plangi cu lacrimi de sange dupa parinti. Oricat crezi tu ca ei sunt rai cu tine, ei sunt singurii care-ti vor binele.
Ar trebui sa vorbesti cu un psiholog, ca nu e bine ce faci.Esti o rasfatata si o inconstienta. Habar n-ai cum se traieste viata cu adevarat grea.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!