| DariusBalasoiu a întrebat:

Salut TPU, numele meu este Darius am 17 ani si sunt din comuna Corod judetul Galati.Am o mare problema legata de rudele mele, asta pare stupid pentru mine dar cred ca rudele mele din partea lui Maica mea in afara de familia din care face mama mea parte sunt ca o Mafie.As spune ca bunicii mei care sunt parintii mamei mele, frații și verisorii mei fac planuri numai intre ei, daca vine vorba sa plece undeva se anunta intre ei dar pe mine si pe celalat frate nu mă anuntă, nici macar pe mama sau tata.Asa merg treburile cu tot ce fac ei si ma calca pe nervi.Ei se plimba peste tot in lume și cănd aude cineva din ei ca am fost si eu odata pe undeva la 1 an îmi țin puțină socoteala....ca nu e bine.Ei nu se uita la ei,mai ales ca toate rudele mele stau la oras au trai si sunt bogati, iar eu mananc munca la țara si nici macar vara nu vin sa ajute la treaba, poate va intrebati de ce nu las munca asta gen fan sau alte treburi de tara, ei bine bunicii mei comandă si pe ceilalti îi acopera.Dau funda pentru sfaturi.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate tu nu ai nici un cuvant de spus in deciziile adultilor.
Daca parintii tai sunt marginalizati inseaman ca au ei personal o problema cu bunicii si rudele, ceea ce tu nu stii si nu ai cum sa schimbi asta.
Exista un secret intre parintii tai si ceilalti din familia mare sau poate o cearta, problema serioasa, de aceea stau retrasi fata de familia mare si probabil tot de aceea sunt marginalizati.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai ce să le faci, chiar dacă îți sunt rude.

| ionur a răspuns:

Eu cred ca ei sunt spioni -_- și tu ești săgeata lor când nu le convine lor ceva imediată booooom Darius este de vina Dariuas nu știu ce și nu știu cum Darius așa Darius nu așa clar vor sate termine-_-