anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fata pe care o plac foarte mult, mi-a spus si ea ca ma place in urma cu o luna.

Astazi am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna pentru ca suntem atrasi reciproc unul de altul. Dar ea mi-a spus ca nu stie si sa nu mai pun intrebari acum pentru ca este obosita. Eu ce sa inteleg? Ca ma place si atat si nu vrea nimic?

Cand am intrebat-o, nu s-a dat inapoi si dupa nu a inceput sa ma evite sau ceva de genul, cu toate ca ea este o fata foarte timida. Ce sa fac in continuare? Imi place foarte mult de ea.

De cand am intrebat-o si pana acum m-am simtit groaznic...

Răspuns Apreciat de Editori
| Annellysa a răspuns:

Daca ea este timidă, poate ii este rusine. Nu înseamnă ca nu te place, sau ca nu vrea nimic mai mult. Te place cu siguranta! Petrece mai mult timp cu ea, invit-o la un suc, ceva, fa-i complimente... Arată ca iti pasa de ea si chiar ai vrea o viitoare relație. Ca sa fii impreuna cu o fata, primul pas este sa ii castigi increderea. Sau, alt motiv pentru care a spus ca nu știe, ar fi acela ca poate nu e pregătită inca, trebuie sa ai rabdare. Totul se întâmplă la momentul potrivit. Si daca vrei sa fii si putin romantic, data viitoare cand o mai intrebi daca vrei sa fie iubita ta, ia-i si un buchet de flori. Fetele adora florile. Încearcă sa afli ce flori prefera ea si ce culori daca nu știi inca, si va fi perfect. Nu iti pierde increderea in tine orice ar fi!
Mult noroc in continuare si sper sa fiti impreuna cat mai curand! happy

7 răspunsuri:
| Ale5184 a răspuns:

Noi fetele suntem cam nehotarate. Probabil are o retinere dintr un anumit motiv avand in vedere ca sunteti totusi atrasi unul de celalalt. Afla ce o retine. Succes

| Clytia a răspuns:

Ai putea să-i mai oferi timp. Fii alături de ea, sprijin-o, câștigă-i încrederea, fă-o să râdă, să zâmbească... Poate atunci nu va mai fi nehotărâtă. Dar dacă da, atunci nu ai decât să o lași, să treci peste.
Mult noroc!

| Inedb a răspuns:

Meriti fundita!

| Annellysa a răspuns (pentru Inedb):

Awww... Mulțumesc mult! Si... Daca ai stii ce vârstă am nu ai crede! :))

| lilith16 a răspuns:

Poate doar nu vrea o relatie, poate se panchieaza in momente de genu, nu cred ca nu te-ar place e doar indecisa, încearcă sa mai continui cu prietenia până lucrurile merg de la sine ca daca va placeti sigur o sa aveti o relaţie

| Inedb a răspuns (pentru Annellysa):

Daca esti cam de varsta baiatului, clar ai o gandire matura, frumoasa si dai sfaturi cam bune? sau, cel putin, pe gustul meu? Sau poate esti asa mai "batrana", ca si mine, peste 20 de ani, pana in 30?, dar iti place sa citesti despre problemele adolescentilor si ii ajuti.

| Andreeush a răspuns:

Dacă e timidă atunci probabil i-a fost rușine să îți răspundă.
Mai las-o un timp și după aia încearcă să vorbești din nou cu ea.