| Cezzyyy a întrebat:

O intrebare cam banala dar totusi o sa va intreb: e vorba despre /mess. De cateva saptamani primesc mereu, o data la o saptamana sau 2 cererei pentru e le da accept unor persoane. Bine inteles ca le accept, poatemai este vreun coleg, etc. Cand ii intreb cine sunt ei imi raspund in engleza,, cine naiba sunt? sunt chiar din alta tara sau de unde au mess-ul meu? Ma enerveaza chestia asta....Cam banala intrebarea.dar sunt foarte furioasa...

Răspuns Câştigător
| nedelcu11 a răspuns:

Le-ai dat accept, tiai pierdut contul de mess, incepe de acu sa-ti faci altu. Sunt virusi, cand ai vorbit prima data cu ei tiau gasit parola si dupa 1 luna max iti sterg contul. A si te stiu din cauza ca toata lumea primeste de astea, intra intr-o arhiva si acolo sunt toaaate id-urile de mess, baga 20000 la intamplare si din astea, sunt roboti virusati.

3 răspunsuri:
| Rosiilabucata a răspuns:

Asa am si eu si le dau ignore e cea mai buna idee

| luniii a răspuns:

Nu le mai da accept! Pot fi virusi.Eu mi-am pierdut din cauza asta 3 id `uri de mess. Spunele prietenilor tai sa iti trimita un mesaj cand isi schimba id de mess, iar cand primesti asemenea cereri dubioase dale ignor din start, e cel mai bine.Bafta

| Cezzyyy explică:

Ok, am inteles, mai primesc si prieteni de ai mei de astea, dar daca imi schimb parola acum e prea tarziu?