anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare... Deci eu cred ca in august plec la munca in strainatate, mai exact Germania pentru cateva luni, si acum 2 zile am mers cu un prieten cu bicla, ne-am intalnit cu niste fete, el le cunostea deja, etc poveste lunga, si la una dintre fete ii place de mine, deja cam suntem impreuna sa zic... am 18 ani am mai avut o singura relatie si chestia e ca as vrea sa ii zic ca nu cred ca e ok sa incepem o relatie, nu ma simt pregatit, mi se pare ca nu este fata potrivita pentru mine plus ca neavand prea multe relatii si daca as fi cu aceasta fata si totul ar fi ok, si dupa aceea sa plec si sa revin peste cateva luni, ani nu mi sa-r parea ok sa incep o relatie cu ea dupa aceea sa se termine asa aiurea ca nu cred ca mi-ar fi prea usor sa imi revin, as zice ca merita incercat dar instinctul imi zice sa nu... voi ce parere aveti? Sa incerc sau mai bine nu?

1 răspuns:
| InfiniteAle a răspuns:

La genul asta de intrebare ar trebui sa decizi tu cu inima ta! Dar am sa te ajut cumva tu din ce ai scris aici nu vrei sa fi cu o fata care te place(te ineleg) eu iti dau niste variante:
1.Ii spui direc si sincer
2.Incerci sa vezi cum merge relatia
si ultima 3. Fa ce iti zice inimawinking
Sper ca te-am ajutat fi sincer chiar daca o ranesti...dar este mai bine sa-i spui ce ai pe suflet (ca e de bine sau de rau)
Eu iti urez baftawinking