Nu vine deloc menstruatia in timpul sarcinii, insa pot exista alte sangerari care sa fie confundate cu ea. De exemplu, in faza incipienta a sarcinii, poate aparea sangerarea datorita implantarii embrionului in placenta si nu trebuie sa te ghidezi numai dupa menstruatie, pentru ca intr-un caz similar poti crede ca nu esti insarcinata, iar chestiuta aia mica sa creasca in tine. Concludent este un test de sarcina si cel mai indicat e sa se faca dimineata, pentru ca atunci urina este mai concentrata
Si aceea sangerare care este confundata cu menstruatie doare burta (ca si la menstruatie) cand apare, si cate zile tine, sau? Mersi!
Implantarea embrionului in uter****, scuze. Acum am vazut ca am gresit.
Sangerarea asta dureaza mai putin, rareori o zi sau doua. Cantitatea de sange este mai mica, iar culoarea este mai deschisa sau mai inchisa fata de cea a menstruatiei. Pot aparea si crampe abdominale Oricum, dupa cum am mai zis, testul de sarcina e concludent
Mai sunt cazuri cand iti vine peste sarcina, dar oricum nu e ca de obicei. E mai inchisa la culoare si tine mai putin, gen 2-3 zile, nici cantitatea nu fiind la fel de mare ca-n general.
Asa e de obicei, nu mai vine deloc. Dar sunt exceptii cand menstruatia vine peste sarcina. S-au vazut cazuri.
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: