| Abstract123456 a întrebat:

o problema destul de grava pentru mine...parintii mei stiu ca sunt la facultate dar eu nu mai sunt si mi-a venit acasa o instiintare pentru indemnizatie la caldura sa demonstreze parintii mei ca anul trecut 2011-2012 au avut venitul pe care lau declarat..si mie mi-au cerut copie de pe carnetul de student vizat pe anul 2011-2012 cand eu nu mai eram la facultate(desi nu stiu sigur daca trebuie), problema e ca nu am cum sa fac rost de asa ceva..si nu eram inscris nici pe listele de someri si nici nu am lucrat. vreau sa stiu ce rezolv daca ma duc maine la primarie si le povestesc treaba asta..adica trebuie sa dau vreo declaratie sau ceva sa reiasa ca nu am avut venit? bineinteles ca vreau sa nu afle parintii ca nu sunt la facultate.dar vreau sa stiu ce pot rezolva la primarie.va multumesc,

1 răspuns:
| danadana28 a răspuns:

Daca cu parintii tai nu esti sincer, atunci cu cine ai putea fi? Nu esti nici primul, nici ultimul si nici singurul care renunta la facultate. Eu zic sa vorbesti deschis cu ei, sa le explici care a fost motivul pentru care ai renuntat, pentru ca s-ar putea sa afle din alte surse cu alta ocazie si va fi mai rau pentru tine. Daca tii neaparat sa nu le spui (desi nu mi se pare corect), cere informatia asta la ghiseul de informatii al Primariei. Ei iti vor spune exact ce trebuie sa faci, desi daca te referi la reducerea aceea care se acorda pe timp de iarna la incalzire persoanelor cu un venit sub suma cutare, iti trebuie adeverinta de la secretariatul facultatii, cred. In urma cu cativa ani stiu ca a beneficiat si familia mea de reducrea asta si a trebuit sa cer adeverinta de la secretariatul liceului.