| KolG a întrebat:

o sa incep direct cu subiectul. Sunt/Am fost cu o fata o perioada de timp iar acum cateva zile mi-a zis ca vrea sa ramanem prieteni si m-a intrebat daca sunt si eu de acord. Motivul ei a fost ca noi suntem seci(si chiar asa e, adica nu ne-am zis te iubesc sau, ne-am facut complimente, nu ne-am alintat etc) si ca suntem amandoi foarte orgoliosi, asta este adevarat. Am contiunat discutia dupa care am schimbat subiectul. Vorbesc cu ea non-stop de cand,,ne-am despartit,, adica nici nu imi dau seama ca ne-am despartit pentru ca vorbim mereu si ne lasam mesaje mereu dupa ce terminam de facut ceva. Acum vreau sa stiu si eu cum aflu daca mai sunt cu ea sau nu *laugh*. Eu m-am gandit ca inca vorbeste cu mine din politete, adica sa nu ma supar eu sau ceva, dar parca prea mult vorbim si este si destul de calda prin mesaje ( cu pupici, etc). Ce sa fac? Sa o intreb,, Noi mai suntem impreuna, sa stiu si eu,, sau sa ii zic ceva de genul,, Imi pare rau dar te vreau inapoi pentru ca incepusem sa tin la tine, etc,, ( dar tineti cont ca nu i-am zis niciodata ceva mai dulce decat,, draga,, si daca ma impac cu ea o sa fie ciudat). Sau sa o intreb daca vrea sa iesim afara? PLS HELP

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu mai sunteti impreuna, a zis ca vrea sa fiti prieteni si asta sunteti.

| Iuliana2018 a răspuns:

Cred că cel mai bine ar fi să vă mai acordați niște timp, apoi, dacă lucrurile nu se clarifică de la sine ai putea să o întrebi face2face.
Baftăă, și să ne spui și nouă când afli. ^_^

| KolG explică (pentru Iuliana2018):

N-am cum f2f pentru ca ne vedem extrem de rar, gen o data la o luna, cand eram impreuna ne faceam timp.