anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU. O sa trec direct la subiect, anul trecut am întâlnit o fata prin intermediul unor prieteni și am început sa vorbim pana intr-o zi când la o tabăra aceasta s-a băgat împreuna cu un baiat, el din ce am înțeles s-a împăcat cu fosta lui și ea a ramas singura. Am zis ca nu vreau sa mai aud de ea ca nu a avut curajul sa îmi zică ce se întâmplase. Anul acesta prin Februarie s-a băgat in seama cu mine răspunzându-mi la o poveste pe Facebook, a vorbit cu ea, mi-a spus cum a stat treaba și i-am mai dat o șansa pana in martie când nu i-am mai răspuns la mesaje o zi deoarece aveam o stare nașpa și nu voiam sa vorbesc cu nimeni, ea crezând ca o ignor și eu nu i-am mai scris nimic de atunci. Încă simt ceva pentru ea si vreau sa vorbim iar. Puteți sa îmi dati ceva sfaturi? Mulțumesc.

4 răspunsuri:
| Sistemulxxl a răspuns:

Iei un buchet mare de flori, te duci la ea, o inviti in oras si gata.

| literallythesamebruh a răspuns:

Eu mereu am mers pe principiul că, după astfel de episoade, las persoana respectivă să își vadă de viața ei, astfel evitând un astfel de incident pe viitor. Nu aș mai reîncălzi aceeași ciorbă. Tu poți să faci opusul, desigur, dacă chiar ții la ea, dar încearcă să nu te lași dus de nas.

| dullcat a răspuns:

Buna.Pare ca sunteti foarte imaturi.Nu crezi ca e amuzant cum exista asa probleme tocmai in era comunicarii digitale? E mai usor ca oricand sa intri in vorba cu cineva, sa il contactezi oriunde etc, dar oamenii prefera sa o lase asa ca plopul in aer, pe seen sau apeleaza la alte faze aiurea. Macar inainte stiai ca nu poti vorbi la telefon sau ca ajunge porumbelul calator mult prea tarziu si e de inteles.laughing Insa acum...

Cred ca fata poate oricand sa gaseasca pe altcineva si iar vei pica prost.Plus ca daca ii pasa de tine, nu ar fi ramas pe silent dupa acea zi, ti-ar fi scris ea sa te intrebe daca mai traiesti. Poate cel mai bine iti vezi de drum si sa ai grija ca pe viitor sa pui accent pe comunicare?

| darrio2007 a răspuns:

Mai degraba ea ti-a dat o sansa atunci cand ti-a raspuns la acea poveste pe Fb. Se pare ca nu ai profitat de aceasta sansa.
Te comporti cam imatur, referitor la incercarea de a avea o relatie cu ea.