Cu siguranta prost nu esti! E bine ca iti dai seama ca nu te descurci si e foarte bine ca faci meditatii. La ce anume nu te pricepi? Asa esti la orice materie? Notele chiar nu reflecta realitate. Tu degeaba incerci sa inveti ce scrie in caiet ca sa iei nota 10 daca uiti totul pana saptamana viitoare. Incearca sa vezi unde sunt probleme si sa iti dai seama cum iti e mai usor sa inveti. Unele persoane invata mai usor facand scheme iar unele invata mai usor prin desene. Trebuie sa iti dai seama de asta, incearca mai multe metode de invatare ca sa vezi care este cea mai potrivita pentru tine. E bine ca te gandesti la viitor si sunt sigura ca exista ceva la care doar tu te pricepi. Exista acel ceva pentru fiecare, trebuie doar sa ai rabdare. Daca nu vrei sa ajungi ca parintii tai, nu o sa ajungi. Trebuie doar sa vrei asta si sa depui efort pentru a ajunge unde vrei tu.
Sinuciderea nu e o solutie pentru nicio problema. Daca crezi ca te ajuta sa vorbesti, imi poti scrie.
Daca pretinzi ca esti inteligent, atunci ar trebui sa stii ca doar punand mana pe carte si invatand pe rupte, ai o sansa sa faci in viata ceea ce altii nu au, adica, sa ai note doar de 9 si 10, sa ajungi olimpic international, sa faci o faculattate pe gratis si chiars a mergi in starinatate la facultati foarte bune.
Dar totul se obtine daca iti folosesti inteligenta la invatatura!
Am citit ce au scris altii... bullshit. Einstein spunea ca daca judeci un peste dupa abilitatea de a urca in copac va crede toata viata lui ca e prost. La fel si la tine, nu-ti fa griji. Daca nu poti invata ceva inseamna ca nu e domeniul tau. De exemplu mie nu-mi place deloc chimia si cam tot timpul am luat note mici. Dar in schimb imi place istoria, geografia, romana, filozofia si acolo invat cu placere si ma duc la concursuri. Nu esti prost, atata doar ca nu ti-ai gasit chemarea. Sunt 100% sigur ca exista ceva pe lumea asta la care te pricepi si care iti face placere sa faci, o pasiune care poate sa-ti fie job. Studiaza-te pe tine, uita-te în interiorul tau si gaseste acel ceva care te atrage. Iar la partea cu vrutul atentiei e ceva perfect normal. Si nu e doar atentie, e nevoia afectiva. Oricat de retras ai fi tot ai nevoie de parinti, sa fie langa tine, sa-ti spuna "Stiu ca poti! Am încredere în tine!" Si cel mai important sa-ti spuna "Te iubim orice-ar fi..." intr-o zi sa le spui amandurora exact ce te doare. Spune-le cat de mult suferi din cauza asta si spune-le ca ai nevoie de ei sa-ti fie alaturi.
Nu stiu ce altceva sa mai spun decat... multa bafta. Si daca conteaza cat de putin...eu cred în tine.
Diorrus întreabă: