| Alexandru165 a întrebat:

O sa va spun pe scurt de ce am nevoie de ajutorul vostru! Deci... M-am certat de mai multe ori cu iubita, mai mult din cauza geloziei mele, dar ne impacam si foarte repede! Totusi din cauza acestor certuri ne-am mai indepartat! Spuneti-mi si mie ce sa fac sa ne reapropiem si sa fim din nou cel putin ca la inceput?! Nu cred ca merge chestia cu florile, ea e o tipa mai rebela!

Răspuns Câştigător
| Lili514 a răspuns:

Comunicare! E cea mai sigura solutie. Vorbiti despre ce se petrece intre voi, incercati sa gasiti punctele voastre negative, caci poate si ea greseste. Vedeti ce solutii ar fi, cred ca si tu poti lasa de la tine, ea de la ea. Gasiti un echilibru si incercati sa va faceti viata unul altuia mai frumoasa!

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic sa stati 2-3-4 zile fara sa vorbiti ca sa luati o gura de aer din relatie si sa priviti totul mai bine. Si eventual poti merge cu-n trandafir la ea dupa 3-4 zile.

| Andreutzaandy212121 a răspuns:

Deschide subiectul geloziei și spune-i că nu conștientizai,că îți pare rău, și că dacă ce s-a întâmplat se va mă intampla, nu vei mai proceda așa, că acum ai învățat din greșeli, etc...