Pfff...naspa situatia. Si eu am facut la fel, nu am vrut sa stric o prietenie frumoasa pentru o relatie. incearca sa o intelegi si pe ea, sau gandeste-te si tu. Nu crezi ca ar fi pacat sa strici o prietenie asa frumoasa pentru o relatie care nu stii sigur cat va dura? bine, acum daca tu crezi ca ar fi mai bine sa fiti impreuna, incearca sa-i explici ca simti ceva mult prea special ca sa fie pastrat doar intr-o relatie de prietenie. Avand in vedere ca tocmai s-a despartit, fa-o sa aiba incredere in tine, consoleaz-o, fa-o sa inteleaga ca i-ar fi mult mai bine alaturi de tine. In privinta complimentelor astea sunt in general vorbe goale, faptele conteaza. Totusi incearca sa-i duci flori( nu buchete sau nu stiu ce flori speciale).o floare simpla e de-ajuns, sau ciocolata si spune-i cuvinte precum ca " adori felul ei de a fi, ca este o fata mult prea frumoasa ca sa fie suparata din cauza unui nesimtit, ca merita ceva mai bun, ca este o persoana speciala" sper ca ti-am fost de ajutor :*
Pai... ca sa o inviti la un suc asa fara sa - i zici direct, ai putea deschide un subiect de vara... piscina distractie, terase, si atunci ai putea zice ar trebui si noi sa iesim la un suc. ce zici? restul vine de la sine Bafta!
Daca tu crezi ca tine la tine ca la un "cel mai bun prieten" si nu ca la iubit atunci e cazul sa o lasi.
Daca crezi ca te place dar nu iti spune dar iti da de inteles, incearca sa te porti frumos si sa ii spui chesti de genul "Ne potrivim" sau "Te iubesc" incearca sa o faci sa spuna ca te placa ca iubit asta ar fi o realizare.
Cat daspre invitatia la un suc, du-te la ea si spune-i sa vobiti despre voi la un suc mai indirect de atat nu exista.
Aproape ca nu tea'am ajutat prea mult ca sant suparat da imi dai funda ?
Cel mai bine o inviti la succeva in gen'' iesi pe afara azi'' si o sa zica da (sa speram) si va plimbati apoi ii zici '' hai sa mergem si noi la un suc'' si acolo poti sa ii spui tot ce gandesti.incearca sa ii spui ca niciodata nu i'ai face ce i'a facut acel baiat, ca tu chiar tii la ea si propune-i macar sa incercati...bafta:*
croissant întreabă: