| DraXlER98 a întrebat:

Pai am o problema mai veche cu romii de la mine din oras.
Faza e ca ei se iau mereu de mine si de mai multi prietenii d'ai mei.
De fiecare data cand merg pe strada cu prietena neaparat trebuie sa se ia cate unu de noi.
Mie nu imi e frica de bataie sau asa ceva chit ca nu m-am batut nici-o data, dar faza e ca eu am ochelarii si nu vad fara ei.
Si de asta imi e ca poate intr-o buna zi o sa imi ies din pepeni si o sa vina ala si imi va da una direct in ochelari.
Plus ca mai sunt si copii aia mici care au frati mai mari (multi frati mai mari)...
Eu m-am gandit sa cumpar un spray cu piper pentru auto aparare (apropo am 16).
Daca ii spun maicamii sa ma dea la cursuri de auto aparare imi spune "Cine se ia de tine" iar eu ii spun frumos ca romii de la noi iar ea spune "Lasa ca n'ai nevoie de cursuri de auto aparare"...
O solutie ceva sa nu se mai ia de mine fiindca chiar nu mai vreau ca de fiecare data cand umblu pe strada sa se ia cate unu de mine!
Ajutorrr

Răspuns Câştigător
| Chernobyl a răspuns:

Sa le spui frumos nu merge poti sa te duci la politie sa faci plangere.Da-i incolo de Romi ca din cauza lor suntem facuti de ras in strainatate nu toti Romi fac asa dar uni da.

| DraXlER98 explică (pentru Chernobyl):

Foarte corect! O sa incerc sa fac treaba asta cu poltia cu toate ca nu prea cred ca o sa rezolv multe chestii.
Multumesc de raspuns!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Parca spuneai ca ai 16 ani, asa-i?
Ce esti handicapat de nu poti merge sa te inscrii singur, la cursuri de autoaparare?

| DraXlER98 explică (pentru Violleta2022):

Da, am 16 ani.
Nu sunt handicapat doar ca, sala aceea este foarte departe si nu as' vrea sa imi mint parintii ca ma duc uneva si de fapt ma duc in alt loc. Iar daca inca nu ti-ai dat seama costa bani intelegi?
Nu inteleg de ce folosesti cuvantul "handicapat" doar pentru ca nu pot sa ma inscriu singur, iti reamintesc am 16 ani nu 18 sa fiu major sa pot face asta, sa am masina ca sa pot circula.