| Gabriel_Eduard_1998 a întrebat:

pana acum un an, puteam sa cant si să ating note inalte cu usurinta dar nu stiu ce s-a intamplat, mi s-a ragusit vocea si nu o pot controla. Mi-am dat seama ca are legatura ca schimbarea vocii dar deja am peste un an de cand am vocea in schimbare si nu se mai termina. Vreau sa stiu daca e normal sa dureze atat si daca mai dureaza si mai ales daca o sa pot sa cant sau nu dupa finalizarea vocii. Dau funda va rog cat mai detaliat...

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Daca ti se schimba vocea, este posibil sa poti canta in continuare, dar din cauza ingrosarii vocii, este posibil sa nu mai poti sa atingi note atat de inalte ca inainte, dar de cantat, nu cred ca ar trebui sa iti faci griji, din moment ce talentul se afla acolo, schimbarea vocii nu ar trebui sa fie o problema, talentul ramane, nu dispare. Nu stiu cat de mult dureaza pana se termina aceasta schimbare, cred ca dureaza in functie de fiecare persoana, dar daca este mai mult de un an, cred ca nu o sa mai dureze mult. Acum depinde si de fiecare persoana, la unii dureaza mai mult, la altii mai putin. Sper ca te-am ajutat cu raspunsul meu.

0 răspunsuri: