| Arthurr12 a întrebat:

Salut TPU, pe scurt, relatie de un an si o luna aproape, cea mai serioasa relatie si a mea, dar si a fetei, in care ne-am cunoscut parintii, in care m-a dus acasa la ai ei, chiar si la bunici si m-a bagat in sanul familiei. A venit perioada bacului si va dati seama stres. Eu am incercat sa imi motivez iubita ca sa luam bacul pentru ca in simulare l-am picat, asa ca in ultima luna am facut eu un program pentru amandoi, sa citim 2 3 ore pe zi si seara afara sa lucram si sa facem teste. Zis si facut, in ultima zi, cand mai aveam proba la alegere ramasa, ea mi-a zis ca la asta chiar nu mai poate sa invete ca nu ii mai intra nimic in cap, la care eu am ''dojenit-o'' in sensul ca i-am zis hai, chinuie-te, hai sa tragem tare ca mai e doar azi si scapam etc, la care ea a rabufnit si mi-a zis ''Ok, ma jur pe bunica ca daca nu iau bacul ne despartim'', bunica ei este cel mai de pret lucru deci va dati seama cat de serios a fost. Acum mi-a zis ca ne-am desp pentru ca nu l-a luat si eu sunt de vina pentru ca '' am pus stres pe ea cand deja era stresata, ca ea putea sa sara si de pe bloc ca pe mine ma interesa doar de bacul ei'', cand de fapt, e fix invers, tocmai pentru ca ii vreau binele si sa ne fie bine am vrut sa tragem tare sa il luam si oricum ''stresul'' meu a dat roade, pentru ca la 2 din 3 materii s-a ridicat de la 3, 4 la 5 si 7, in trecut tot pe bunica ei s-a jurat ca nu ne vom desp niciodata indiferent de situatie...ce sa fac? Nu vreau sa pierd aceasta relatie pentru ca este o fata cu care mi-am inceput istoria in 2019, iar in urma unei separari de 6 luni cand ne-am facut amandoi relatie, in final am ajuns impreuna dupa atata timp....si este sau a fost cea mai serioasa relatie. Sfaturi despre ce sa fac si cum sa salvez situatia?
Ea mereu a fost genul mai dificil si orgolios, ca in orice relatie au fost multe certuri, si situatii aproape de despartire dar peste care am trecut, acum peste asta nu mai putem trece si nu doresc asta, vreau sa fim bine, sfaturi?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sebi2002 a răspuns:

Mai bine cauti pe altcineva... alta fata