| Zanisoara a întrebat:

pentru fete, voi purtati sutiene? Eu am 13 si port bustiera dar vreau sutien, nu e problema cu mama, dar cum sa il cumpar? Daca vanzatorul e barbat? Mor de rusine atunci.Si cum sa zis,da-ti un sutien marimea x? Pot sa il probez? Cu bff meu nu merg, si nici cu mama, eu m-am gandit sa ii spun ei marimea si sa se duca ea sa imi cumpere.Dar nu stiu.Voi cum v-ati cumparat primul sutien?

4 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Eu stiam ca lenjeria intima nu se probeaza. Scrie pe eticheta cupa. Nu trebuie sa iti fie rusine, nu e treaba vanzatorului ce iti cumperi si oricum e normal daca ai ce pune in ellaughing...
Poti merge cu mama ta.

| dreamnow a răspuns:

Eu zic sa ii spui mamei ce marime ai si sa o rogi sa iti cumpere ea unul sau cate vrei. Sa ii zici si culoarea. E normal sa iti fie rusine, doar este un lucru intim. Daca te duci numai tu atunci sigur ca poti sa il probezi. Incearca la Jolidon, este una dintre cele mai bune firme de lenjerie intima (si sunt numai femei vanzatoare).

| dary01 a răspuns:

Pai pe eticheta este un naumar adica latimea trunchiului si litera este cupa. incearca sa probezi mai multe

| ionela2011 a răspuns:

Eu am fost cu mama. daca ti e rusine te duci undeva unde vinde o femeie. nu ai de ce sa iti fie rusine, e ceva normal si firesc.