Heii:*!
Si eu sunt in a8a,si la fel ca tine, sunt dezinteresata de scoala!
Ma simt ca si cum deja a venit vacanta, si desi am avut medii mari
pe a 5a:9.8; a6a:9.46:a7a:9.78...si in a8a nu o sa obtin o medie sub 9.5, acum sincer,nu prea imi pasa ce note o sa iau! Parca am obosit sa tot invat! Iau ore si la mate, si deja mi-e groaza de ele! Asta e doar o etapa, primele examene, si multele care o sa vina! Nu vreau sa ma stresez foarte tare, si apoi sa nu mai stiu nimic! E evident ca mediile pe care le-am obtinut de-a lungul a 3-4 ani ma vor ajuta si au meritat osteneala, la fel si la tine! Trebuie doar sa repeti, si sa faci vreo 2-3 variante pe zi la romana si mate, si totul o sa fie OK!
Sper sa obtii o nota mare la examene, si sa reusesti sa intri la liceul dorit!
Sall! Nu zic ca trebuie sa stai toata ziua cu nasu in carte, dar 2, 3 ore este de ajuns pentru teme si invatat Calculatoru incearca sa-l uiti, du-te in alta camera, cat sa nu-ti distraga atentia Off si bafta la examene si eu sunt a 8a
Bafta la examen si eu sunta 8a am avut in a 5a 9, 53 in a 6a 9, 00 in a 7a 8, 25 si pe primul semestru in a 8a 8, 77 ...la mate sigur nu trec la examen dar la romana nu am probleme deci sper sa faceti bine amandoi si nu va stresati cu invatatu dam si din a 5a a 6a a 7a si o sa fie usor, iar la romana lucram pe baza textului deci nici o grija nu va stresati Bafta la Examen!
Annaa_4696 întreabă:
Betyyyy întreabă: