Strici parul, chiar e necesar? Lasa spiritul de turma, daca aia fac sau mananca ceva, atunci musai si eu, nu te obliga nimeni si nu te face mai desteapta
Dacă cineva se aruncă într-o fântână, te arunci şi tu? Mai bine nu te vopsi. Iţi strici parul şi mai târziu vei regreta.
Odata ce o sa incepi sa-ti vopsesti parul o sa-i trebuiasca o ingrijire speciala. Vopseaua il poate degrada, plus ca trebuit vopsit periodic deoarece or sa se vada radacinile pe masura ce parul creste si nu e estetic. Eu as zice sa mai astepti dar daca vrei neaparat macar foloseste o vopsea semipermanenta care se duce cu fiecare spalare si astfel nu se observa diferente mari de culoare intre parul vopsit si cel natural. Plus ca nu contine amoniac si nu iti degradeaza asa rau parul.
In schimb daca vrei sa te vopsesti doar pentru ca si altele sunt vopsite mai bine te abtii ca sigur o sa-ti para rau dupa aceea. Iar pe parinti e destul de greu sa-i convingi.
Iti spun din proprie experienta, am fost bruneta vopsita de la 14 ani pana la 17 ani, trebuia luna de luna sa il vopsesc.L-am distrus complet. Parul mi-a fost ars, lipsit de vitalitate, de tot, arata ca o matura dupa atatia ani! Te rog nu te vopsi ca apoi daca vrei sa ai culoarea ta naturala greu mai ajungi la ea. Eu a trebuit sa dau sume uriase pe tratamente si regenerare.Am reusit intr-un final iar acum am parul meu, sanatos, natural si plin de volum! Nu te vopsi, faci cea mai mare greseala, eu regrat si acum!
Twister09 întreabă: