anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

planuiesc sa mi vizitez un prieten care sta foarte departe de mine, si pe langa ce am in cap sa i iau, vreau sa iau si ceva simbolic. M am gandit la un pandantiv din ala pentru 2 insa majoritatea sunt pentru fete, ce am gasit sa mi placa e unul cu jumatate ying si jumatate yang, pe langa asta ying are inca o bucatica mica de metal in forma unei gune orbit decat ca putin mai alungita si mai putin lata pe care scrie best iar yang are una cu friends. Daca stiti si alte pandantive sau bretari sau ceva, nu neaparat de purtat, ceva mic o moneda ori altceva care e pe din 2 si poate ca unul sa pastreze jumatate iar celalalt pe cealalta.
Il voi mai vizita peste 2 ani dupa aceasta vizita... asa ca vreau ca sa ne petrecem timpul bine cateva zile si sa avem ceva semnificativ care sa ne uneasca simbolic ca prieteni

1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Daca vrei, atunci cumpara-i ceva bun si pentru sanatate: http://bratarimagnetice.ro/bratari-magnetice/bratari-barbatesti/ si asa il vei sti bine mereu. La adresa data, mai gasesti si altceva! Numai bine!