Ei bine, strage-ti pe putin 15 prieteni, faceti pancarde si merge-ti prin oras cu: FREE HUGS! Poati face multe, strage-ti bani, mai multi si da-ti o petrecere mica. oriece e psibil, daca esti din bucuresti ai multe de facut, fa o nebunie, mergi prin tineretului cu free hugs apoi pana la 1 mai pe jos eu am facut-o cu doar 3 fete si a fost super funny. mergi la un curs, sau plimba cainii vecinilor, fa-ti un hobby, ia-ti ata si fa bratari in parc. Poti sa faci un plan cu 3-4 tipe sa iesiti sera, adica de pe la un 4 pana pe la un 7-8 poate si mai tarziu, zi de zi, sa radeti sa barfiti, ai multe optiuni, poti strange bani sa mergi in mall sa iti faci de cap, poti lua un tranvai si sa mergi cu el de la un capat la altul, iti poti cunoaste orasul. Daca esti din buc, da-mi un mesaj cu idi-ul tau si pe unde stai, in ce zona, poate ne intalnim si radem un pic, desigur, daca vrei si tu. Mai e ceva din vara si poti face multe So, have funn:*:*. Sper ca te vor ajuta ideile mele.
P.S iti poti face un blogg. daca iti faci unul, sa ma anunti si sa mi-l dai, romis sa ti-l citesc.