| Andrei200202 a întrebat:

Poate o să mă judecati, poate nu, oricum stiu ca merit pentru ce am făcut. O să vreau să vă împărtășesc si vouă prostia la care am luat parte, deși nu imi face deloc placere și nici nu sunt mândru de asta..eram in clasa a 9-a internat in căminul liceului..colegii mei de cameră de atunci s-au îmbătat și unul dintre ei s-a culcat iar altuia i-a venit ideea sa ii bage penisul in gura, stiu..foarte urat ce e drept, am fost cel mai tâmpit pentru ca nu am intervenit, dar ce rost mai au acum comentariile..fiind in camera aceea, alături de asta de a venit cu ideea si inca unu..in momentul ala acesta mi-a cerut sa ii fac o fotografie in acea ipostaza și eu ca fraierul am acceptat. Dupa care i-am distribuit si fotografia așa cum mi-a cerut. Stiu, merita sa ma judecati si merit pedeapsa aceasta..Azi am primit soluția finala, de la apel.1 an si 6 luni într-un centru ddedetenție. Tichilesti probabil, pedeapsa redusă de la 2 ani.
Stiu că merit asta insa..nici lacrimi sa mai plang nu am, sa nu credeti ca imi plâng de mila..nu vreau asta, stiu ca mi-o merit dar imi pare foarte rau pentru tatăl meu.El a plâns foarte mult cand a aflat de pedeapsa asta..toti fratii mei...ma simt cel mai prost pentru ca am făcut atata rau..am adus atata durere..nu am vrut asta, la fel imi pare enorm de rau si pentru băiatul acela..pe care l-am făcut de ras...nu asta a fost sincera mea intenție ..nu stiu de ce am facut asta, nu am crezut că poza aceea va ajunge la alte persoane..nici nu conteaza pentru ca nici nu trebuia sa se întâmple asta, dar asta e cand esti un copil prost. Imi pare foarte rau pentru iubita mea.A trebuit sa-i spun si eu de sentința asta.A plans si ea saraca mult..imi vine si mie acum cand stiu cata lume sufera..Noi suntem foarte atașați, avem 2 ani împreună..pe care ii faceam oficial acum pe 26 decembrie, însă din păcate nu o sa ne bucurăm de această zi din cauza prostiei mele..nu m-am asteptat niciodată să primesc asa ceva..nici ea nu se astepta..Ne-am făcut atâtea planuri..atatea..simt ca cedez. Mai aveam 6 luni pana terminam liceul si ne mutam împreună.O relatie asa frumoasa, ea e la facultate, nu e vreo fata de asta sa ziceti uit-o sau nu stiu ce..nu pot.O sa sufere mult pentru ce am făcut. Dati-mi un sfat va rog..stiu ca acolo am un telefon cu care sa mai vorbesc cu ea..si cu cei de acasa, dar mi-au intrat prea mult in sânge persoanele acestea si sunt dependent de ele..simt ca o sa clachez acolo..macar de aveam vreun telefon sa pot sa vorbesc cu ele..telefon doar cu o funcție..de a scrie persoanelor dragi..atat mi-as fi dorit dar nu ai voie cu asa ceva.E prea dur. Ajutor va rog

42 răspunsuri:
| troleibuz a răspuns (pentru Mosotti):

Violul nu e o chestie adolescentina. Da. Pozele au circulat. Baiatul a depus plangere pentru ca le avea tot orasul. Inclusiv parintii. Nu o sa faca 1, 6 ani, dar cat face ii face pe merit pentru complicitate.
Tu daca ai vedea un viol, l-ai filma? La cum gandesti nu m-ar mira sa fie primul lucru care ti-ar trece prin minte...
Huidu e alta poveste.

Banuiesc ca ti se pare ok si sa te culci cu o femeie in timp ce doarme sau e beata moarta. Si sa ii zici dupa ca ai glumit.

''Sunt fapte grave cu adevarat unde justitia inchide ochii''
Pentru ca nu se oboseste nimeni sa reclame.

| Mosotti a răspuns (pentru troleibuz):

Am zis ca nu as zice ca e viol, ca nu era ala homo, adica precis intentia nu a fost viol. Cand te culci cu una beata, e viol ca vrei sa faci sex cu ea.

Daca au circulat pozele, e altceva, am zis, asta trebuia rezolvata cumva clar, dar mai mult spre pagume materiale.
Acuma n-as mai filma la o adica, dar la varsta lui nu stiu, poate ca da.

| ShaOfHatred a răspuns:

Asta înseamnă să nu gândești când faci ceva. Well, ce pot să spun? Totul se întâmplă cu un rost și cu un cost. Ai greșit, îți asumi și plătești. Învață ceva din asta și mergi mai departe.

| OFQuestions a răspuns:

Sincer, imi pare rau pentru tine, chiar daca nu te cunosc.
Ceea ce ai facut tu nu a fost ok, te-ai luat dupa baiatul ala care ti-a zis sa faci poza, si intr-un moment de inconstienta chiar ai facut-o. Probabil ca nu te-ai gandit bine inainte sa faci asta, ai fost influentat gresit de acei baieti si totul s-a petrecut pe repede inainte. Se putea intampla oricui. Puteam sa fiu chiar si eu in locul tau. Putea fi oricine. O secunda de inconstienta poate distruge viata oricui.

Fii puternic. E un an jumate, o sa treaca. Mai repede, mai incet, dar o sa treaca pana la urma. Intereseaza-te daca poti scapa mai repede de acolo pe buna purtare. Stiu ca la inchisoare e posibil, poate e posibil si la centrul ala de detentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Las'ca ăștia sunt că părinții copilului ăla. Ar fi in stare sa bage pe alții la închisoare daca se prostesc cu odraslele lor. De parcă aia nu ar fi rautate.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da. Eu am zis, am luat-o de o prosteala copilareasca si atat.
Faptul cu distribuirea pozelor da, asta este fapta de pedepsit. Dar el doar a pozat, nu el a facut fapta si nu cred ca el a distribuit.
Daca a distribuit, asta este, ce sa zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Eu nu cred că e o fapta de pedepsit, vina nu e numai lor. Ci și a lu ăla care îi s-a făcut poza, nu e ca și cum ai face asta la o persoana necunoscuta sa te bagi la ea in casa, sa o hărțuiești și umilești.
Sigur nu a fost prima dată când colegii lui își o rupeau de el, ar fi trebuit să nu stea in camera cu ei sau sa se impuna. Aia probabil i-a pus numai capac.
Trebuie sa ai probleme sa nu te poți gândi la ce simt părinții ălora, daca ar fi avut persoane in familie care au pățit așa ceva, probabil se gândeau de doua ori înainte să se bage și la poliție pentru asta.

| Alverto a răspuns:

Am mai văzut întrebarea asta.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, ce sa se impuna ca na, era imatur, ca acum isi da seama de ce a facut, ca trebuia sa intervina.
Sunt si eu dur cu infactorii, insa care au fapte de condamnat, nu o gluma de cacao. Daca-i baga un fier inrosit in foc si-l mutila, da, e altceva, dar asa cum a bagat-o a si scos-o si nu s-a intamplat nimic.

Dar am zis, distribuirea pozelor trebuie cumva pedepsita ca e dauna morala, insa cine le-a distribuit sa fie pedepsit, nu el ca doar a pozat si care n-a contribuit la distribuire.

| OFQuestions a răspuns:

Daca tu ai primit o asemenea pedeapsa, atunci baiatul care si-a bagat penisul in gura celuilalt baiat, ce pedeapsa a mai primit?