| Dave_6871 a întrebat:

poate sa-mi spuna si mie cineva care este diferenta dintre ai spune unei fete "Te Iubesc" sau "Imi Place de Tine". cel mai bun raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| Nymphetamine a răspuns:

E cam mare diferenta pentru ca:
A place inseamna a simpatiza, a aprecia ceva la o anumita peroana.
Poti place mai multe persoane datorita atitudinii, aspectului fizic si etc.

Pe cand a iubi pe cineva este cevaaa mai mult de-atat.Este.thinking TOTUL! Si nu poti sa spui oricui ca'l iubesti daca nu simti asta cu adeavarat.;]

kiss

4 răspunsuri:
| MikyAndreea a răspuns:

A spune unei fete ca o placi nu inseamna neaparat iubirea.
Cand o fata aude "Imi place de tine" simte o simpla simpatie fata de acel baiat insa cele doua cuvinte au un rol foarte important deoarece prin "Te iubesc" acesta poate simti dragostea pe care o poarta baiatul acela pentru ea chiar daca aceasta nu-l iubeste. Totusi in unele cazuri in care o fata aude un "Te iubesc" se poate intampla ca aceasta sa inceapa sa-l simpatizeze pe cel care i-a spus-o. Asa ca daca vrei sa cuceresti o fata ia-o usor si apoi spune-i cele doua cuvinte.
Eu stiu asta deoarece sunt fata si asa mi s-a intamplat si mie.
Sper sa intelegi ce am vrut sa spun. Funda?

| Cσσкiє a răspuns:

Bună.
Dacă îţi place de cineva, înseamnă că doar agreezi sau simpatizezi persoana respectivă, adică nu ai sentimente atât de adânci faţă de ea, ca la iubire. Dacă îi zici "Te iubesc", automat simţi mai mult, nu doar "o placi". Iubirea înseamnă un sentiment puternic de afecţiune faţă de cealaltă persoană, ţinând extrem de mult la ea.
O zi de mare excepţie! happy

| Danyel a răspuns:

Este cam acelasi lucru doar ca are send diferit.

| Cσσкiє a răspuns:

Care'i cu stupizii pe'aici? straight face