| Rebeca269 a întrebat:

Poi am 3 intrebaribig grin 1.Cum vi se pare numele Ammy?happy
2. Ce va inspira acest nume? adica cand spuneti Amy va ganditi la melodi ca...filme ca... si 3. O persoamana cu numele Amy ce parere aveti asa numai daca stiti ca o cheama amy fara sa o cunoasteti vi inspira numele Amy incredere? dar fiti sinceri va rog. cel mai sincer ras ia funda

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

1. Mi se pare un numme foarte drăguţ. love struck
2. Nu ştiu de ce, dar când spun Amy mă gândesc la o fată drăguţă ce poartă o rochiţă turcoaz şi 2 codiţe.
Filme:Sincer,şi eu mă gândesc la desene animate,la cel numit ''Miau-Miau'', mai exact. love struck Melodii...mă gândesc la muzica clasică. E cam aiurea gândirea mea, ştiu. :''>
3.Caracterul...nu ştiu de ce, dar mă gândesc la o persoană timidă. :''>
Şi am fost sinceră. happy

5 răspunsuri:
| Pufuleti a răspuns:

1) Frumos
2) Ma gandesc la o persoana care rade mereu si e foarte energica.
3) Imi inspira incredere, pe cea mai buna prietena a mea o cheama Amy laughing

Dar asta nu spune nimic despre relatiile pe care le poti avea cu oamenii. Un nume e un nume. Te influenteaza, intr-adevar, dar foarte putin.
Daca iti zic ca ma numesc Cristina, poate nu e un inceput bun. Poate tu nu suporti o fata pe care o cheama Cristina si ti-a ramas fixat in memorie numele sau poate o sa ma placi. Poate cea mai buna prietena a ta se numeste Cristina... laughing

| BrunetteGirl01 a răspuns:

1. E dragut numele Ammy, mie personal imi place.
2. Pe mine Ammy ma duce cu gandul la o fetita micuta...
3. Nu pot zice ca daca aud ca cineva se numeste Amy ma gandesc ca e o fata de treaba sau ca imi inspira lucruri rele, etc. Numele unei persoane nu iti spune nimica despre caracterul ei.

| PotatoMustDie a răspuns:

1.E unul din cele mai frumoase nume.
2.M-am gandit la 2 lucruri:
a.Zahar;
b.Jocul video "Amy".
Complet diferite!
3.De incredere nu stiu ce sa zic, doar o prima impresie buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma gandesc la Amy Winehouse

| RihannFenty a răspuns:

Personal, ma duce gandul la desene animate LOL laughing
Daca vrei sa profesezi in muzica sau film, ai putea incerca ceva mai exotic si excentric, ceva ce sigur o sa placa publiului!
Exemple : Amelya, Robbyn sau Reshona!winking

Întrebări similare