Nu poti sa descarci nimic fara o conexiune la internet. Si da, poti trimite aplicatii prin bluetooth
Deci e mai bine sami triita cineva decat sa descarc eu e tot aia da?!
Da. Eu imi descarc aplicatii pe laptop, iar prin bluetooth mi le trimit pe telefon. Si merg. Sau poti sa te duci prin locuri unde au wifi si iti descarci direct pe telefon ce vrei tu.
Alexalexuz te-a întreabat, prin reply pentru primul tău răspuns:
"Deci e mai bine sami triita cineva decat sa descarc eu e tot aia da?!"
Iar tu i-ai confirmat că este mai bine, din contră. Aplicaţiile descărcate de pe alte site-uri s-ar putea să conţină viruşi, mai pe scurt pentru că nu sunt verificate/validate. Nu mă înţelege greşit eu te-am corectat pentru că "alexalexuz" pare să nu prea fie experimentat cu Android-ul.
Aşa, deci, da, funcţionează şi această variantă dar nu e sigură şi personal eu folosesc această "portiţă" ca să mai piratez unele aplicaţii pe care oricum nu pot să le cumpăr. Cu toate acestea, eu am un anti-virus şi într-un fel sunt protejat.
Salut,
fără o conexiune la internet nu poţi descărca nimic din Google Play (Android Market).
M-am orientat că ai un telefon cu sistemul de operare Android deoarece telefonul prietenului tău operează acest sistem.
Prietenul tău ar putea să-ţi trimită jocuri/aplicaţii prin bluetooth dacă are instalarea de la ele (acel fişier care se termină cu ".apk")
Dar, de asemenea tu trebuie să ai bifat în setări că vrei să instalezi pe propria răspundere aplicaţii "necunoscute".
Elenastoica9 întreabă: