Nimic! Sa te porti firesc si demn si sa ai rabdare. Daca incerci sa fortezi o vei dezamagi si atunci urmeaza dezastru. Deocamdata comporta-te ca un prieten devotat.
Si... crezi ca exista vreo sansa?
Parerea mea ca da. Depinde de tine iar toanele unei femei nu le vei pricepe nici o data. Eu am ajuns la aproape 60 de ani si nu le-am priceput inca.
Asa-i...Multumesc pentru parere!
Sa fii sanatos!
Tu mi-ai mai raspuns o data, dar cu referire la numele meu si poza cu Reus, nu la intreabare Asadar, acum vorbesti serios sau e gluma din nou?
Tastez serios, chiar m-ai recunoscut, dupa avatar, fac pariu. Tastez cat se poate de serios, fotbalul il lasam pentru altadata, sunt mai multe lucruri importante in viata decat fotbalul.
Da, exact, dupa avatar!
Pai... sper sa ai dreptate, rabdare o sa am. Dar cum spunea domnul de mai sus, nu poti sti intocmai ce gandeste. Vom vedea. Multumesc pentru parere!
N-ai pentru ce. Dar apropo, de ce Reus in avatar? Ai fost simpatizant BVB? L-ai uitat pe Gotze, aghiotantul Borussiei. Cresti mare!
Da-mi un facebook si discutam cat vrei despre fotbal. e mai usor decat aici
Nu am facebook, poate ti se pare ca sunt ''invechit'', dar nu gasesc nicio atractie la site-ul ala.
Ok, atunci ai alt mijloc? Daca nu, vorbim aici ce mai.
Vorbim aici, e ok? As mai avea mess, dar nu prea intru, intru foarte rar acolo.
E ok. Nici eu n-am mess instalat si nu l-am mai folosit de 1 an cred . Pai sa-ti raspund. Eu sunt mare fan Barca, de cand eram mai mic, nu pentru faptul ca e cea mai buna acum. De asemenea in BPL tin cu Liverpool, o istorie incredibila... Iar BVB imi place de prin 2012. 2011-2012-2013 un an fantastic cu Gotze, Reus si Lew. Deci simpatizez si Borussia.
Niste ani*
Dupa cum bine vezi, sunt mare fan al Arsenalului de multi ani. Am avut multe dispute cu Barcelona, ultima chiar acum 2 saptamani, incheiata cu victoria catalanilor. Si mie mi-a placut Borussia, echipa fantastica care batea Malaga in ultimele secunde si intorcea scorul in prelungiri, echipa care batea cu 4-1 Realul si ajungea in marea finala cu Bayern, rivala din campionat, si a luat-o in ultimele secvente de joc, urat, foarte urat! Cat am avut eu de suferit de pe urma lui Arsenal, locul 4 si optimiile UCL an/an, m-am tot saturat de acest ''obiectiv'' nasol. Speram sa se schimbe echipa din acest an, dar aceeasi mentalitate. Cat despre Liverpool, superba echipa au avut mai mereu, o sa revina o mare forta a Europei cat de curand, mai ales ca, Klopp este venit la ei.
Asa cred si eu. Arsenal merita mult mai mult la ce echipa are. Iar Klopp va face curatenie in vara si va sti ce sa cumpere, ca Liverpool se cheltuie mult si prost.
Iar Barcelona... e de neoprit parerea mea. Nu vreau sa ma pronunt, dar daca totul decurge normal, fara accidentari sau altceva, iar cum Bayern scartaie in aparare, Barcelona o va invinge daca se vor intalni din nou...
Barcelona e de neoprit, dar Arsenalul daca avea mai mult tupeu si nu avea atatea accidentari, dupa parerea mea, putea sa-i faca multe probleme, mai ales pe Emirates, dar asta e acum. Multe echipe superbe! In general, in Anglia se arunca multi bani pe petarde. Ozil a fost un mare castig, a fost izgonit de la Real, iar acum e sef la Arsenal! Barcelona e echipa momentului, e mai buna si decat superba echipa din perioada lui Pep.
Nu pot nega nimic!
Esti de treaba, daca vrei, imi poti da add, mai putem tine legatura! Un fan Barcelona de treaba, cu siguranta sunt mai multi!
Nici eu n-am facebook si nici nu gasesc vreo atractie la el.
Foarte bine faci, e un site plin de specimene!
Asta cam asa e multi baieti de varsta mea sau mai mari pe care ii cunosc sigur au cont, eu am 15 ani.
TPU mi se pare mai tare, e un site mai bun cu siguranta.
Ti-am dat add.
Daca intra-devar crezi ca merita, eu zic sa astepti dupa ea. Sa ii arati ca iti pasa. Si sigur, nu o sa fii dezamagit.
Trebuie sa astepti dupa ea si sa ai multa rabdare. Daca simte ceva pentru tine, veti fi un cuplu.
Sper sa ai dreptate. Multumesc!
N-ai de ce!
Trebuie sa ai rabdare cu ea. Daca spui ca a fost dezamagita de relatia anterioara, e posibil sa fi dat de vreun psihopat care o teroriza. Probabil, ii este teama sa mai incerce, o perioada. Mai stai si tu cu ea. Arata-i sprijin, incredere, iubire. Lasa lucrurile sa decurga de la sine.
Trebuie sa ai rabdare cu ea daca a terminat o alta relatie nu cred ca i-a fost usor atunci dar sigur si ea te place la fel de mult cum o placi tu, n-ai de ce sa iti faci griji ca o sa o pierzi, arata-i ca tii mult la ea si ai face orice.
Toate cele bune.
Ce bine ar fi sa simta si ea aceleasi lucruri intocmai Sper sa ai drepate. Multumesc pentru raspuns!
Cu placere,
Te-ai transformat singur in catelusul ei. Ai sa stai mult si bine dupa fundul ei. Cel putin stii ca ti-ai facut-o singur
Ai rabdare, poarta-te frumos cu ea, adu-i un cadou gentil, simpatic si care sa va reprezinte pe voi 2 Eu fetei pe care o plac i-am adus un pinguin cu bot galben, este cum ar veni "sigla" noastra
Trebuie sa ai rabdare, o persoana trece peste o despartire dupa 3-4 luni .
Ah si o poti dezamagii si in mod inconstient fara ca tu sa-ti dai seama
Timpul iti va spune totul, trebuie doar sa ai rabdare.