| Ombladoana a întrebat:

Salut,TPU! Practic sunt intr-o situatie complicata...E un tip la noi in oras, are 28 de ani, e agent principal de politie si arata absolut perfect.E flawless.E o diferenta de varsta destul de semnificativa intre noi, eu avand aproape 16 ani, si nu, nu consider ca o relatie se bazeaza doar pe relatii sexuale, asa cum majoritatea tind sa creada, mai ales ca nu am varsta necesara. Faza e ca m-a prins de 6 ori cu motoru' (neinmatriculat, fara carnet etc) anul trecut si de fiecare data m-a lasat sa plec, fara sa-mi faca ceva.Acum aproximativ o luna jumatate m-am intalnit cu el la firma unui prieten bun si efectiv,nu ne-am suportat. Vorbea ampulea si ma tachina,si uite asa am ajuns sa-l strig "Printesa",la fel si toti prietenii lui din politie cateodata,doar ca numai mie imi permite.E impulsiv si are un istoric plin de violenta si chestii de genu".Am observat ca mereu cand ma vede zambeste intruna, vine langa mine sa conversam si atunci cand vorbesc ma priveste intens si de abia clipeste... Problema e ca acum il plac foarte, foarte mult, si stiu ca sentimentul e reciproc, doar ca el e divortat si are o fetita de 1 an, cu care isi petrece timpul cu prima ocazie cand e liber. Nu stiu daca sa actionez asupra sentimentelor, avand in vedere ca si el simte la fel, mi-e frica sa nu inrautatesc in vreun fel situatia, mai ales ca el e politist si e diferenta asta de varsta.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu ec este in capul tau, sa risti a circula cu un motor neinmatriculat, dar omul to-a facut o favoare, fiindu-i mila de tine.
Oricum, pari a fii o fire rebela careia nu-i prea pasa de reguli, legi si bun simt, asa ca, te-as sfatuii sa-ti ajustezi comportamentul fata de oameni si fata de acest tip, care nu se va complica cu un copil rebel, sa inveti sa respecti regulile si legile, daca nu vrei sa ajungi dupa gratii, imediat cum ajungi majora.

| PersonajFictiv a răspuns:

Un tip inteligent, matur nu s-ar incurca cu asa ceva.
E diferenta prea mare de varsta.

Doar sa fie el imatur si prostut si tu sa te fii maturizat inainte de vreme.