| princess01 a întrebat:

Prietena mea a cunoscut de curand un baiat care ii tot face curte. La inceput vorbeau ca prietenii, apoi el si-a destanuit sentimentele, insa ei nu se cunosc fata-n-fata, ci doar pe net si din poze; ea nu vrea sa-l refuze, caci ar fi primul ei prieten, dar e destul de neincrezatoare, mai ales ca i-a spus anumite chestii profunde care nu se puteau lega in cateva saptamani de cand tot vorbesc. Eu sunt cea mai buna prietena a ei si vreau sa-i dau cele mai bune sfaturi. Voi ce credeti ca ar trebui sa faca? Oare sa accepte o relatie la distanta? Dau funda celui mai bun raspuns.:*:X:X

6 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Sa incerce. Pana nu incearca nu are de unde sa stie. Bafta!

| ℓαυяα a răspuns:

Daca e o relatie la distanta, mai bine renunta. relatiile astea nu tin, pentru ca o sa apara neincrederea si gelozia, iar in timp unul din ei poate sa cunoasca pe altcineva iar celalalt o sa sufere happy

| beastboy84 a răspuns:

Eu ca baiat cred ca ala asteapta ocazia sa o F**a asa ca ar face bine sa nu se combine cu el. acum treaba ei. Bafta!

| avaaaalon a răspuns:

Eu zic sa refuzethinking Deoarece relatiile la distanta, nu merg :d.[stiu asta].Sa isi gaseasca un prieten cu care sa se intalneasca mereu.:* Fata in fata o.o. Poate acel baiat cu care tasteaza ea, sa nu arate poze cu elthinking Si sa fie un psihopat.Si iti dai seama ca ala, ar vrea s-o cunoasca fata in fata thinking So. Dupa cum am tastat mai sus. Poate e un psihopat si vrea s-o f**a.
Done.Thanks.:*

| TomaDavid a răspuns:

Pai daca nu se cunosc fata in fata sa nu puna sentiment in relatie deoarece daca tipul va cunoaste o tipa din orasul sau si o va lasa si normal ca apoi dupa o prima relatie esuata se va simti in alerta tot timpul nesigura deci nu o lasa sa se indragosteasca pe mess ca eu am cunoscut o persoana in realitate dar ea s-a mutat si nu am putut tine relatia la distanta si numai eu am avut de suferit...asta e ce zic eu

| TomaDavid a răspuns:

Categoric nu ar trebui sa o lasi sa poarte o relatie la distanta sau pe mess cum vrei tu sa ii zici..in calitate de prietena incearca sa o faci sa inteleaga ca nu e bine... scoate tu afara la un suc cu prieteni de ai tai si zii sa fie doar amici cu tipul respectiv