Daca e o relatie la distanta, mai bine renunta. relatiile astea nu tin, pentru ca o sa apara neincrederea si gelozia, iar in timp unul din ei poate sa cunoasca pe altcineva iar celalalt o sa sufere
Eu ca baiat cred ca ala asteapta ocazia sa o F**a asa ca ar face bine sa nu se combine cu el. acum treaba ei. Bafta!
Eu zic sa refuze Deoarece relatiile la distanta, nu merg :d.[stiu asta].Sa isi gaseasca un prieten cu care sa se intalneasca mereu.:* Fata in fata o.o. Poate acel baiat cu care tasteaza ea, sa nu arate poze cu el Si sa fie un psihopat.Si iti dai seama ca ala, ar vrea s-o cunoasca fata in fata So. Dupa cum am tastat mai sus. Poate e un psihopat si vrea s-o f**a.
Done.Thanks.:*
Pai daca nu se cunosc fata in fata sa nu puna sentiment in relatie deoarece daca tipul va cunoaste o tipa din orasul sau si o va lasa si normal ca apoi dupa o prima relatie esuata se va simti in alerta tot timpul nesigura deci nu o lasa sa se indragosteasca pe mess ca eu am cunoscut o persoana in realitate dar ea s-a mutat si nu am putut tine relatia la distanta si numai eu am avut de suferit...asta e ce zic eu
Categoric nu ar trebui sa o lasi sa poarte o relatie la distanta sau pe mess cum vrei tu sa ii zici..in calitate de prietena incearca sa o faci sa inteleaga ca nu e bine... scoate tu afara la un suc cu prieteni de ai tai si zii sa fie doar amici cu tipul respectiv
Andrei67y5 întreabă: