| Ioana4you_9496 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna a aflat ca mie mi-a placut de iubitul ei. Asta va afecta relatia ei de prietenie cu mine?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Atat timp cat folosesti trecutul, presupun ca nu iti mai place de el si intre voi nu s-a intamplat nimic. Daca treburile stau cum zic eu, e in regula, prietenia nu este inca pierduta.Cred ca din aceasta experienta ai inteles ca prietenia e mai importanta ca dragostea

| pwp a răspuns:

Daca doar ti-a placut si atat, nu cred ca va afecta relatia voastra, nici a lor love struck

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Pai, ar trebui sa vorbiti si sa lamuriti ce s-a intamplat.
Eu asa am vazut(prin filme, bineinteles).

| LoveGivesYouWings a răspuns:

Avand in vedere ca nu te-ai bagat si nu ai influentat cu nimic relatia lor...nu ar avea dc sa se supere.

| emaalexandra97 a răspuns:

Depinde de ea.pentru unele a-r putea afecta chiar foarte rau, iar pentru unele, chiar a-r putea sa nu le pese, acum depinde de prietena ta, incearca sa-i explici ca poate nu ai vrut sa i-l iei, ca nu ai vrea ca relatia voastra de prietenie sa se strice, si altele ce-ti mai vin.

| Kolp a răspuns:

Pai depinde ce fel de om este ea.
Poate da, poate nu.

Asta numai tu poti sa hotarasti deoarece e prietena ta cea mai buna si o cunosti cel mai bine.winking

Mult noroc

| sssoriii a răspuns:

Depinde si ce fel de persoana este. Daca e geloasa, cam s-ar putea isca cearta.Eu nu m-as supara deloc.Fiecare e liber sa placa pe cine vrea. daca ii furi iubitul asta e cu totul si cu totul alta poveste.
Bye >big grin

| GergyE a răspuns:

Si eu am avut astfel de probleme, si au fost niste probleme...probail ca va afecta relatia voastra, dar acum incearca sa o impaci si fa-o sa te inteleagabatting eyelashessucces:*

| alexysss a răspuns:

Depinde. si mie mi s-a intamplat aceiasi chesti... dar depinde poate ca va afecta relatia de prietenie. dar daca ii explici poate ca o sa inteleaga atat timp cat tu nu iai facut avansuri pr ei... vorbeste cu ea si explicai.succes :*