| ciuppy a întrebat:

Salut TPU:*! Probabil va stresez dar am avut o reliatie de 4 luni alaturi de o fata minunata,insa totul s`a naruit din cauza unei minciuni spuse intr-un moment in care nu am gandit,fata mi-a spus sa nu o mai astept,insa eu o voi astepta pentru ca o iubesc enorm,vreau niste sfaturi va rog,ce sms-uri sa-i trimit, va rog ajutati-ma, funda!crying :*

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde ce fel de minciună. Dacă vrei, scrie-mi în privat dacă ţi-e ruşine s-o postezi aici.

| zurick a răspuns:

Ce minciuna? Stii uneori e greu sa ierti...

| adry2001 a răspuns:

Pai daca o iubesti ar trebui sa o lasi libera, dar stiu ca asta nu o poti face daca chiar ti foarte mult la ea. nu-i trimite nici sms-uri pentru ca o sa zica ca esti un disperat si nici nu o sa-ti raspunda. eu iti spun sa astepti catva timp iar cand te intalnesti cu ea sa-i spui tot ce simti pentru ea, dar te sfatuiesc sa nu astepti prea mult pentru ca si-ar putea gasi pe altul, daca nu a facut deja asta. si daca ea te iubeste cu adevarat cu siguranta va vrea sa va impacati, dar sunt de acord si cu zurick, pentru ca depinde ce minciuna ai spus. nu stiu imi poti spune cu ce ai mintit-o?(doar daca vrei). oricum bafta!

| Alexxxxx1 a răspuns:

Bun deci in primul rand restul au dreptate, depinde de minciuna...
Dar daca aceasta nu este atat de mare, ai putea incerca ceva de genu: o lasi cateva zile(sa zicem 3) asa mai linistita ca sai treaca supararea... si dupa o suni, o inviti undeva si ii spui cat de rau iti pare, ca ai gresit si din astea...
Nu ii da prea multe mesaje caci arata disperarea...
Sau nu o lasa nicio zi, vorbesti cu niste prieteni/prietene sa o cheme undeva, intre timp vei merge in acelasi loc, restul vor pleca si veti avea din nou un moment romantic, il care iti ceri iertare si ii ceri o a doua sansawinking
Mult norocwinking