| HunterGEO a întrebat:

Problema mea este ca nu stiu sa sarut,iar iubita mea stie. sad Am ramas singuri o data si ne-am apropiat, ne-am atins buzele iar apoi ea a intredeschis buzele.Eu nu am stiut ce sa fac si m-am indepartat..acum vreau sa o sarut dar nu stiu cum. va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| TheGreatPerhaps a răspuns:

Ei bine, fii atent! Data viitoare cand veti deveni la fel de intimi, lasa-te purtat de val! Pur si simplu incearca sa gusti din buzele ei asa cum ai gusta din prajitura ta preferata (sau o bere, shh!). Inchide ochii, deschide gurita, uneste-ti-o cu a ei, lasa-te purtat de sentimentele pe care - probabil - i le porti iubitei tale, si lasa-ti gura sa faca dragoste cu gura ei! Carpe diem!

| HunterGEO explică (pentru TheGreatPerhaps):

Multumesc mult! Eu sunt mai timid de cand eram mic, ptc la gradinita eram singurul baiat dintre fete.Chiar o sa incerc asta, mersi inca o data. FUNDA!

| TheGreatPerhaps a răspuns (pentru HunterGEO):

Cu mult drag. Si sa stii ca e-n regula, o sa depasesti momentul cu bine (stiu cum e sa fii timid - am avut parte de primul sarut la 19 ani laughing ). Oricum, sa vezi ce-o sa-ti placa sa repeti experienta apoi. Te pup!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Astepta sa o saruti frantuzeste.Sa-i bagi limba in gura.

| alexz122 a răspuns:

Prima data nici eu n-avean habar ce fac, dar am zis "ce am de pierdut?", pur si simplu am facut-o cum am vrut, fara sa ma intreb daca fac ceva gresit. Si eu sunt o persoana rusinoasa...