Daca te retragi incet si sigur, nu vor sti de ce ai facut-o. Daca te retragi brusc, isi vor da seama ca asta a fost motivul. Cam nasol daca te-au lucrat pe la spate. Acum tu stii daca merita sa pastrezi relatia cu ele sau nu. Nu pot sa iti spun eu ce sa faci pentru ca nu va cunosc si nu pot sa trag o concluzie numai din intamplarea asta cu mersul la mare. Explica-le ca te-ai simtit rau si vezi ce spun despre asta.
Salut, da, că bine zici. E imposibil să iei o decizie doar pe baza acestei întâmplări, dar, dacă stau să mă gândesc bine, lucrurile dintre noi trei au luat-o pe arătură de ceva timp. O să văd ce este de făcut.
Mai bine ti-ai gasi 2-3 amici baieti. Si relatii cu fete doar daca si partea romantica se va putea dezvolta.
Cred că ăsta e cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată. Nici nu glumesc. Am câțiva colegi amici, cu care m-am întâlnit de n ori și cu care m-am simțit grozav, dar ei sunt din alt oraș. Oricum, tipii sunt grozavi. Doar că eu mi-am format niște cercuri de prieteni. În mijloc sunt eu, iar în cel mai apropiat cerc de mine sunt Marina și Irina, iar apoi ceilalți băieți. Dar, parămi-se, lucrurile se vor schimba.
La mine, relația asta de prietenie a mers șase ani...
Însă, cu cât am crescut (mă refer la grupul nostru de trei persoane) parcă fetele acelea au devenit - dacă nu au fost deja - din ce în ce mai apropiate.
Cum sa nu? Ba da! Sunt prietenii faine!