| Ralux a întrebat:

Puteti sa imi spuneti si mie un mod de a invata mai eficient? Deoarece eu invat la fizica, repet insa a 2-a zi sau mai tarziu. uit totul. Cum pot sa retin informatiile? Recunosc ca nici nu prea inteleg definitiile, iar fizica nu este materia mea preferata.Multumesc anticipat! happy

3 răspunsuri:
| Cristian3 a răspuns:

Pai. invata seara ca atunci informatia se retine mai bine, si daca nu intelegi cu cuvintele profului sau profei, invata cu cuvintele proprii ca asa o sa iti fie mai usor! succes! sper sa iei note mari la fizicawinking

| justagirl21 a răspuns:

In cazul meu, daca scriu de mai multe ori o definitie, o formula, apai nici nu o mai uit! am gasit metoda asta mai demult, insa a dat roade la multe teste! incearac-o si tu! dar numai la fizica, chimie, la astea unde is formule! puupkiss

| SSweetAAngel a răspuns:

Depinde de fiecare persoana. De exp. eu invat mai bine dimineata deoarece sunt odihnita si retin mai bine, cum am spus depinde de fiecare. Incearca sa citesti de cateva ori lectiile iar apoi sa incerci sa spui ce ai retinut. Eu cred ca tu tocesti mai mult, incearca sa nu inveti cuvant cu cuvant (daca sunt formule nu ai ce face, decat sa faci multe ex.cu ele si astfel sa ti se intipareasca)mai inlatura, mai adauga si astfel sa obtii ceva usor de inteles.