| Thunder182 a întrebat:

Recent am terminat liceul pe profil umanist. Media mea de bac a fost 9.05 și as vrea sa dau la ASE acum în septembrie, dar unele persoane mi au spus ca se face multă matematica, iar altele au spus ca exista și secții la care nu se face, sau se face doar un semestru și ca e ușoară. O alta opțiune ar mai fi facultatea de litere, dar simt ca nu ma reprezinta și ASE ul mi se pare interesant. Îmi puteți spune ce secții pun mai puțin accent pe matematica? Dau funda!
P. S Rog seriozitate, este foarte important pentru mine

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Pai nu ai gasit nimic pe site? Daca nu, intra pe un grup de ASE (mai exact de admitere ASE) de pe Facebook si poate gasesti. Sau cel mai simplu e sa mergi la secretariat sa intrebi (mai bine suni pentru ca s-ar putea sa nu aiba program cu publicul luna asta). Secretarele sunt singurele care iti pot da informatii exacte.

7 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu matematica e problema (ca e un nivel decent) ci faptul ca s-au cam ocupat locurile la ASE (si la toate facultatile de stat de altfel), daca ai noroc mai gasesti vreo 2-3 sau gasesti la taxa.

| Thunder182 explică (pentru Bondarel99):

Am intrat pe site ul Academiei și acolo scrie clar ca sunt puse la bătaie aproximativ 1300 de locuri, dar nu știu câte sunt la buget din astea 1300

| Bondarel99 a răspuns (pentru Thunder182):

Si de unde stii ca au mai ramas din alea 1300?

Pai alea sunt pentru sesiunea din septembrie...

Aoleu asa multe? Mi-e greu sa cred dar cu siguranta majoritatea sunt la taxa. ASE ramane una dintre universitatile cu cea mai mare concurenta la admitere.

Oricum ASE-ul nu e chiar asa de speriat. La cibernetica si finante banci e mai greu, se cere mate la un nivel mai avansat si faci si info dar la restul facultatilor e ok.

Știi cumva cum pot sa aflu cate locuri sunt pentru buget?

Pai nu ai gasit nimic pe site? Daca nu, intra pe un grup de ASE (mai exact de admitere ASE) de pe Facebook si poate gasesti. Sau cel mai simplu e sa mergi la secretariat sa intrebi (mai bine suni pentru ca s-ar putea sa nu aiba program cu publicul luna asta). Secretarele sunt singurele care iti pot da informatii exacte.