Buna! Ai doar 14 ani si nu cred ca la varsta asta ar trebui sa fii intr-o depresie pentru o fata. Fete sunt destule pe lumea asta, iar la varsta pe care o ai acum, ai tot timpul din lume sa gasesti o fata potrivita pentru tine.
Bună.
Mda, este normal să treci printr-o aşa-zisă "depresie", dar gândește-te că la tine, în momentul de faţă, NU e un caz foarte nefericit. Sunt mulţi care trăiesc pe străzi, etc. [ alea DA depresii ]. + trăieşte-ţi viaţa! Ocupă-ţi timpul cu alte activităţi, dacă vrei chiar fă-ţi o altă prietenă.
Sau. Dacă o iubeşti, te poţi întoarce la ea!
14 ani?!
Ce penibili frate. "Nu mai pot trai cum o faceam inainte"
La varsta asta ma jucam cu mingea pe afara.
Buna!
Mai copilut...ai 14 ani!
Crezi ca merita sa fii suparat pentru o prietena?
Fii cuminte si traieste-ti copilaria!
Lasa ca asa va traba!
Asa va lasa parintii cu prietena de la 14 ani, ca nu se poate astepta pana la majorat, ii musai de la 14 ani.
Uit-o pur si simplu, voi nu mai stiti sa va jucati in fata blocului?
Te pup!
Altuu`!
Acum 2 secunde i-am raspuns unuia care, culmea, trece prin ce treci tu`!
De fapt. ce DZO zic aici? la 14 ani ar trebui sa te joci cu masinutele.
Viata nu a inceput cu EA. si nici nu se va termina fara ea.
DEPRESIE? ))
Pisi! Daca tu esti in depresie ce sa mai zic de aia carora le mor parintii, sotii/sotiile si chiar copiii?
Pune mana pe carte. ca din cate stiu eu. ai un examen. si lasa fetele... ca ai timp toata viata`!
Daca o iubesti dar ea nu te mai iubeste, cauta-ti alta prietena cu care o poti face si geloasa . Si nu cred ca ai intrat in depresie, este doar faptul ca suferi pentru ea.
Du-te la ea incearca sa rezolvi lucrurile si incearca sa va inpacati spune-i prin ce treci va in telege daca te iubeste.
FUNDA?
Si eu am tot 14 ani . Nu mai fi trist si incearca sa treci peste.Eu cel putin asa am facut...desi nu am pe nimeni momentan