Ce copii fara creier sunt cei care se leaga de tine, stii, cei care nu stiu cum sa iasa in evidenta prin chestii decente isi fac asa de cap si se cred mari si tari. Deci ceea ce ar trebui sa ii doara cel mai mult este indiferenta ta, atunci cand ei te provoaca fa-te ca nu-i auzi, fii mai matur decat ei, nu le raspunde inapoi, lasa-i sa vorbeasca de toate, ca daca te cobori la nivelul prostilor, ei te castiga pentru ca au experienta in domeniu, intelegi? Daca ei is batuti in cap, nu trebuie sa fii si tu, si dat fiind la liceu o sa constientizezi in curand ca e irelevant ce cred altii despre tine, atat timp cat ai o prietena alaturi, asta e mai important, sa pastrezi relatia cu ea.
Pune-ti un scop in viata, sa obtii ceva si atunci cand tu o sa ajungi departe ei o sa sparga seminte la coltul caselor. Felul in care se poarta ei cu tine trebuie sa te motiveze sa devii cineva, cineva mult mai superior si crede-ma ca intr-o zi o sa te razbuni.
Sincer nu am trecut prin asa ceva dar te-as sfatui sa le intorci cu aceiasi moneda
Liceul nu conteaza. dupa ce termini liceul nu o sa mai vezi oamenii aia niciodata.
Te bazezi pe imagine, ceea ce nu stiu cata importanta are pentru viata de zi cu zi. Nu te stiu, dar din cate spui iti place sa fii "mare si tare". Poate e mai bine sa nu iesi in evidenta si atunci conflictele se pot diminua de la sine. Smecherarii sau fraierii de care spui tu nu se leaga decat de un alt fraier care sa le "ridice" lor imaginea. Pentru ce iti trebuie blugi de 300 ron? cei de 100 ce au? Mi s-a intamplat ca lucrurile de la firme precum zara/h&m/etc sa fie mai proaste decat cele uzuale, poate de 2 sau 3 ori mai ieftine. Ce platesti? Marca? Oare chiar conteaza asta?
Sincer baiete, ar trebui sa te preocupe mai mult aspectul interior decat de cel exterior. Si eu am fost intr-un liceu de fite, dar pe cat eram mai nesemnificativa pe atat aveam mai putine conflicte, oameni care sa ma urasca si pe care sa-i urasc, mai putini "prieteni" etc.
Tu faci ce stii si ce crezi, am scris aici doar o parere. Succes pe mai departe
patrizia696 întreabă: