Toti copii cred ca daca nu mai plang sunt aproape barbati, dar asta inseamna a nu-ti scoate sentimentele la iveala.
Adevarul este ca in unele cazuri treuie sa fi barbat de exemplu sa zicem ca te-ai lovit sau te-ai accidentat, e normal sa iti mai cada cate o lacrima din ochi dar nu sa te jelesti.
Sa stii ca plansul nu este vazut mereu ca un lucru rusinos, de exempu aseara cand Ronaldo s-a accidentat la meci a plans datorita faptului ca nu putea sa-si ajute echipa pentru a castiga finala EURO 2016, el plangat de tristete,ceea ce este normal si la finalul meciului cand echipa lui a castigat,a plans iar,de data asta plangat de fericire.
In concluzie plansul este ceva normal in viata oamenilor.
Si sa-ti vand un pont, fetele sunt atrase de baietii sensibili, in sensul ca sunt niste persoane blande si calme.
Sper ca te-am ajutat, eu am fost CtrlAltDelicous, papa!
Sensibili poate, dar nu aia care stau si plang la telenovele impreuna cu ele.
Nu spune nimeni ca baietii dupa ce implinesc o anumita varsta nu mai trebuie sa planga. Poti sa ai 10, 20, 40, 80 de ani, daca iti vine sa plangi, atunci fa-o fara rusine.
Ipoteza ta este falsa: si baietii plang, dar multi prefera sa planga "pe furis"!
Depinde cum vrei sa o iei.
Cand plangi, plangi cu un motiv, acel motiv cel mai adesea este o slabiciune a ta, pe care cel mai adesea nu vrei sa o lasi sa fie vazuta, pentru ca vor putea profita altii de ea.
Acum desigur, poti sa plangi si de nervi...
Sau poti plange fara lacrimi, adic in interior.
Se intampla asta pentru ca barbatul era considerat mai demult capul familiei iar plansul era vazut ca un semn de slabiciune.
Ne este indusa ideea asta inca de mici *cum ca ar fi gresit sa plangi daca esti baiat si ca rad fetele de tine*.
Nu a zis nimeni ca nu mai poti sa plangi. Baietii se considera puternici si de aceea evita sa planga in fata cuiva. (cred)
Barbatii trebuie sa fie barbati nu femei, nu stai si bocesti la orice prostie.
Lămurește-mă unde se spune că bărbați nu trebuie să mai plângă?
Depinde și pentru ce plângi, iar plânsul e o mângâiere în sine.
Poți sa plângi si daca ai 100 de ani, e ceva normal daca esti prea emoționat sau rănit grav.
edybretonel întreabă: