Stai linistit! Nu exista om care sa nu treaca cel putin o perioada din viata lui prin asa ceva! Cu toii ne simtit uneori singuri si parca traind "degeaba". Ei bine, realitatea ti-o creezi singur prin gandurile si actiunile tale. Tu hotarasti ce vrei sa se intample, sau ce vrei sa schimbi in viata ta! Incearca sa socializezi mai mult, sa mergi prin mai multe localuri si spre exemplu daca vezi sa zicem intr-o cafenea sau pub, un prieten mergi si saluta-l, iti va face cunostiinta probabil cu grupul lui de prieteni, apoi poti tine legatura cu aceia, si ei la randul lor iti pot face cunostiinta mai departe cu alti prieteni, si tot asa. Exista multe posibilitati sa cunosti oameni noi, sau sa-ti faci prieteni, dar trebuie sa te deschizi in fata altora, sa incerci sa fii prietenos, glumet, amabil, dar nici sa exagerezi pentru ca dupa pari fals. Ideea e sa nu fi introvertit, sa stai cu privirea aplecata sau cu ochii in telefon fara sa scoti nici o vorba pentru ca orice conversatie ar devenii plictisitoare, si atunci lumea te-ar evita. Legat de problema cu prietenul tau..depinde foarte mult ce fel de persoana e. Sa nu ma intelegi gresit, nu spun ca toti care fumeaza iarba sunt intr-un anumit fel, insa e destul de incomod sa stai lanaga o astfel de persoana, crede-ma vorbesc din proprie experienta, nu e bine deloc. Din glume adolescentine, sau obiceiuri pe care le practica, ajungi in altele mai periculoase, Cu politie, jandarmi, sectii, si alte minuni. Nu are rost sa-ti complici viata! Din cate spui aici rei un drum mai palpitant in viata ta, prieteni cu care sa te distrezi, si langa care sa nu te simti singur, dar drumul cu acest prieten se poate schimba radical in ceva urat pentru varsta asta. Iti doresc tot binele, sper sa gasesti in viata ceea ce cauti, si cum se zice :"Have more fun!"
Pai cum sa ies in oras daca numai amicul ala e singura optiune? (asa tipul e ok si de treaba insa ce face nu imi convine). Ceilalti 2-3 prieteni nu mai simt nevoia sa iasa in oras si stau acasa.
Pai cum sa ies in oras daca numai amicul ala e singura optiune? (asa tipul e ok si de treaba insa ce face nu imi convine). Ceilalti 2-3 prieteni nu mai simt nevoia sa iasa in oras si stau acasa. Cand stau doar cu aia 2 uneori sunt luat de fraier, gen se fac mistorui mai mult de mine, dar daca as iesi cu tipul cu iarba ca sa ii zic asa nu as mai avea "acesta pozitie"
Si de ce anume nu iesi cu el? pentru ca isi da cu iarba? poate tu il poti ajuta mai sti. sau probabil te temi ca ai putea fi tu prea influentabil si te-ai apuca si tu?
Partea a doua ( am uitat sa specific ca am 17 ani dar nu cred ca are vreo importanta, da de exemplu si colega mea de banca isi da cu iarba si ma inteleg super bine cu ea, doar ca el e uneori pe extreme, gen uneori e super melancolic si suparacios si alte ori e glumet si cred ca asta ma opreste sa nu ies cu el ca e suparacios, dar nici nu vreau sa stau acasa sambata cand altii merg in oras si cunosc lume noua si se distreaza). Chiar nu stiu ce sa fac sunt intr-un semn de intrebare mare. Acum 2 verii se intampla fix chestia asta si stateam numa acasa sau prin zona cu aia 2 prieteni si nu ieseam deloc doar o data am iesit cu asta ce isi da si m-am simtit super ca era mai multa lume si tin minte ca am regretat ca nu am facut asta decat la sfarsitul verii