Toate astea pentru ca esti slab. Slab ca si caracter, slab fizic, slab psihic. Daca ai avea cativa ani Kick sau ceva antrenamente s-ar schimba situatia. Gunoaiele profita de oamenii slabi. Sfatul meu e sa faci ceva antrenamente de MMA sau Kick. O sa iti formeze un caracter, o sa iti schimbe mentalitatea, privirea, mersul, aspectul si in final pozitia ta in societate. No sa mai fi fraierul de care se leaga gunoaiele!
Tipul asta de gasti de pustani sunt prin toate liceele. Tupeul lor vine in primul rand fiindca umbla multi, te iei de unul, te iei de toti. Nu-i baga in seama, stiu ca-ti este greu, dar incearca sa-i faci din vorbe, atat timp cat tu nu ai nimic cu ei nici ei sa nu aiba nimic cu tine. Incearca sa fii tupeist, dar nu la bataie, ci din vorbe si vei vedea ca isi vor vedea de treaba lor. Asteapta urmatoarea reactie a lor si reactioneaza, iti repet, nu da in niciunul fiindca ti-am spus, umbla multi. Daca ei te vor vedea asa ca-i lasi sa faca ce vor din tine, vor continua pana vei termina liceul si nu cred ca-ti convine.
Ia putina atitudie.Eu zic sa ramai diplomat, dar nu fi fraier. Daca se mai iau de tine, fi mai infipt, arata-le ca ai curaj. Poate ei considera ca atrag fete asa, ca te vor atrage pe tine in "grupul lor" sau pur si simplu te cred o sursa de amuzament.
Arata-le ca nu-ti pasa.