Buna. Pai poti incepe cam asa : de fiecare data cand o vezi poti sa o privesti mai insistent si sa ii zambesti, afla mai multe detalii despre ea, daca are prieten daca place pe cineva...etc. dupa ce o privesti si ii zambesti 2-3 zile la rand poti sa ii faci un compliment cum ar fi: Buna...imi place cum te imbraci, sau Ciao ce ochi frumosi ai, etc, dupa care ii poti cere prietenia ma refer daca vrea sa fiti amici, apoi ii ceri un id de mess sau skype sau fb ceva de genul si acolo deja altcumva poti sa vorbesti cu ea, ai mai mult curaj si inspiratie deoarece nu e in fata ta si nu ai emotii, ii poti cere numarul de telefon pentru ca fata in fata daca nu va cunoasteti nu e frumos si poate nu e de acord. O sa te descurci! Bafta prietene!
Am uitat sa mentionez ca eu am incercat sa am cateva prietene si nu am reusit si asta mi-a distrus mare parte din increderea de sine...
Nu trebuie sa iti distrugi increderea de sine, nu te gandi ca nu areti bine sau chestiid e genul, pe o fata nu o cuceresti doar daca arati extraordinar de bine ci si ce ai in interior, vbeste frumos cu ea, o sa vezi ca o sa fie bine, incearca varianta asta si fac pariu ca va iesii bine. apropo poate sa te refuze 1000 de fete, una tot va fi a ta. fi sigur de asta, tyrebuie doar sa ai incredere in fortele proprii. nu fi dezamagit de ceea ce ti s-a intamplat pana acum, asta va duce doar la rau. fi optimist.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: