| KlanDestinN a întrebat:

Sa o luam cu inceputul. Am 14 ani si acum 4 luni mi-a placut de o fata de la mine din scoala care este cu o clasa mai mica ca mine. Atunci am facut o greseala spunandu-i daca vrea sa fie cu mine fara sa incerc sa ma apropii de ea mai intai normal ca mia spus nu. Suntem prieteni ft buni si de akm o saptamana am inceput sa ne imbratisam in pauze, ne pupam pe obraz, ma cheama cu ea in curtea scolii sau unde merge ea. Dupa scoala ne imbratisam, ne pupam ne luam ramas bun. Acasa o mai bag eu in seama pe facebook dar si ea uneori dar mai rar. De exemplu azi nu am bagat-o in seama pe facebook sa nu creada ca sunt disperat si sa o las mai usor, dar nici ea nu ma bagat. Voi ce credeti, oare simte ceva pentru mine, sa mai stam asa cateva zile? Ce mi-ati sugera sa fac? Am fost refuzat prima oara dar akm v-am explicat cum sta treaba. Ce subiecte sa mai discut cu ea? Spuneti-mi ce sa fac dupa parerea voastra si raspundeti-mi la intrebari funda multumesc

3 răspunsuri:
| Necunoscutaa a răspuns:

Dupa parerea mea as zice mai bine acuma cind sunteti in asa situatie sa-i spui ce simti ca poate si ea simte la fel)))

| KlanDestinN explică:

Alte raspunsuri?

| AllexTheWolf a răspuns:

Frate, nu stiu ce sa zic, sunt cam in aceeasi situatie ca tine, singura diferenta e ca sunt in clasa a 10 a. Dupa ce nu i-am trimis o zi intreaga mesaj, a doua zi m-a intrebat daca sunt suparat pe ea ca nu i-am zis nimic o zi intreaga. De unele lucruri iti dai seama, mai ales daca i-ai lipsit sau nu in cazul in care nu v-ati vazut ceva timp dupa felul in care te imbratiseaza, dupa felul in care te pupa, eu cel putin eu realizez chestiile astea si cred ca sunt pe drumul cel bun. In schimb, nu ma grabesc, o las pe ea sa conduca toata chestia. Incearca sa nu pari prea entuziasmat, disperat e un termen prea exagerat, dar nici sa nu-i dai impresia ca esti dezinteresat. Fiind mai mare si mentaliatea e diferita, si a mea si a ei, chiar nu stiu ce sa zic.In primul rand incearca sa nu pari prea entuziasmat, dar nici dezinteresat. Incearca sa ii analizezi putin comportamentul si sa tragi o concluzie. Nu sunt bun la explicatii sau dar incerc cat pot laughing Sper ca altii sa fie mai de ajutor ca mine. Bafta!