| bogdanbymiyne a întrebat:

Sa va spun pe scurt problema mea:eu am 13 ani am 1, 84cm si 95kg(baiat) eu tot m-am chinuit sa dau cateva kg jos timp de vreo 4 luni faceam doar sala dar nu am tinut o dieta...nu a avut nici un efect, acum de o luna de la 101kg am ajuns da 96 dar am manakt foarte putin 2, 3 mese si am manakt ceva ce eu nu mancam, mancaruri gatite. Fac cate 15-20min pe banda 15-20 pe bicicleta, dar nu ma pot abtine de la dulciuri. Ce pot sa fac in privinta asta sa slabesc mai mult si sa ma abtin de la dulciuri? Va rog ajutati-ma. Funda

1 răspuns:
| gennosuke99 a răspuns:

Pai. cum adica foarte putin 2-3 mese? cam asa se mananca normal laughing oricum scuze. pai incearca sa mananci maxim o cicolata sau ceva gen un snickers pe zi. acu nu stiu ca si am avut la 13 ani am 52 kilograme si 165cm da totusi nu-s gras adica am abdomen plat. depinde in primul rand de sportu care il faci: fotbalu iti mareste picioarele si le face mai grele... dar ca sa slabesti fa-ti un program si mananca la ore fixe adica ceva gen 7-8 dimineata 12-1 la pranz si 6-7-8 seara si o tii asa... si mananci nu 2-3 portii ci doar una. cat despre banda si bicicleta si sala. alea doar te lucreaza nu te fac neaparat sa slabesti. plus ca daca mananci imediat dupa ce termini "antrenamentu" nu prea inseamna nimic astepti vreo 1 ora 2 la fel si intre exercitii. funda? smug