| AxelTerner a întrebat:

Sa va spun povestea mea. Cel mai bun sfat primeste funda:X altele primesc vot.
Eu de la un timp am inceput sa nu mai fiu in nainte cu cea mai buna prietena a mea.2 saptamana a fost plecata la tara si eu am cautato sa vb cu ea am sunato i-am dat mesaj.Nici un raspuns, nu-mi raspunde mie dar rasp la alt baiat care nu este iubitul ei. Dar cel mai mult mult mult ma oftic ca facea unele lucruri cu mine care nu facea cu alti baieti. (exemplu:O luam de acasa, o duceam acasa, imi spunea secrete. si asa mai departe). Dar astea nu le mai face cu mine la face cu un alt baiat care il cunoaste de 3 luni si pe mine ma cunoaste de 9 ani.
As vrea sa stiu ce as putea face pentru a fi ca in trecutcrying. In fiecare zi ma gandesc la o metoda care poate sa ne faca ca inainte. As dori un sfat cel mai bun sfat primeste funda:* restul primiti vothappy

Răspuns Câştigător
| Adda_5780 a răspuns:

Nu sunt sigura, dar cred ca tie iti si place putin(poate mai mult) de prietena ta cea mai buna. Mrg, trecem peste, nu ai zis nimic, nu ma baglaughing. Cred ca cel mai bine ar fi, daca nu iti raspunde la telefon si chestii ca sa va puteti vedea, sa te duci la ea acasathinking Nu are ce sa strice si in fond nici nu are cum sa se supere. Trebuie oricum sa vorbiti despre asta, poate ca s`a "plictisit"de tine, poate ca ea considera ca are mai multe lucruri in comun cu baiatul respectivthinking Si eu am avut un "cel mai bun prieten" timp de un an aproximativ; vorbeam cam 8-12 ore la telefon zilniclaughing, era ceva puternic si crdeam ca o sa tina mult, ba chiar ma "asigurase"ca nu se va intampla nimic odata cu intrarea noastra la liceu. La un mom dat mi-a spus ca dc nu am incredere in el si prostii de genu. S`a terminatthinking Dupa, vorbeam o data pe luna pe fb`sau unde apucam. Eu il placeam de 3 ani.ciudat era ca nu il placeam decat cand nu vbeam cu el sau cand nu eram cu el(adevaru e ca simteam ca as da totul pentru el, tineam la el si la modul in care gandea, tineam la cum ma face sa fiu in prezenta lui).Tot la fel, stiu un baiat de 13 ani, suntem prieteni foarte buni de 4, dar nu prea vorbim in ultimul timp. Ceea ce vreau sa iti spun e ca atunci cand apare o schimbare in viata cuiva, unde se intampla ceva( cum de ex prietena ta a fost plecata), persoanele se mai uita, intervin cunostinte noi si pe moment captivante. Cred ca pe moment ii duci lipsa, faptul ca nu ai cui sa ii zici fel de fel de chestii e un gol destul de mare. Eu inca cred ca daca vei vorbi cumva fata in fata cu ea, mai amplu despre subiect, vei vedea ce a patit de`te evita. In acelasi timp poti sa nu intervii. Cred ca treptat iti va duce lipsa, va constata ca acel baiat nu este ca tine si exista posibilitatea sa "te vrea"inapoi happy. Poate ca il place pe tipu`respectiv thinking si aici ar trebui si iubit`su sa vorbeasca gen cu ea, meritati sa stiti adevaru`. Mrg km atat iti poate spune o fata de 15 anilaughing. Cred ca ar trebui sa ai si tu putina vointa daca nu merge si nu merge:s, atunci cand nu vorbesti cu o persoana, pentru cateva luni(de la 4 in sus) poti sa o uiti. Succes >big grin

9 răspunsuri:
| Ge0 a răspuns:

Las.o un timp cu acel baiat.il va cunoaste si ea mai bine.si isi va da seama ca nu merita sa fie prietena buna cu cineva pe care abia l.a cunoscut. poate vrea sa cunoasca si alti oameni.sau poate vrea sa stea o vreme cu alti prt.nu numai cu tine. oricum ai sa vezi ca nu va strica o prietenie asa de usor din cauza unui baiat.

| claudiu_7386 a răspuns:

Probabil prietena ta are o slabiciune la baieti. Daca e asa tu nu prea ai ce sa ii faci, doar sa ii arati ca inca iti pasa de ea si ca de tine are nevoie, ii poti spune si asta. Poate ei ii place de acel baiat si vrea sa ii acorde cat mai multa atentie, dar spune-i si tu ce te deranjeaza! Oricum, ii va trece sunt sigur. Nimic nu se compara cu o prietenie de 9 sau mai multi ani, chiar daca mai trece prin momente mai grele asa cum treci tu acum.

| AxelTerner explică:

Daca ii spun se supara pe mine si iese mai rau.Nu stiu dc mai de mult puteam sa traiesc fara ia da acum nu stiu cred ca sunt indragostit de ea habar n-am cateodata cand ma cert cu ea imi vine sa ma omor

| AxelTerner explică:

Daca ii spun se supara pe mine mai rau.Eu doar daca ii zic ceva de acel baiat nu stiu sare dintr-o data.Nu stiu sper sa ne inpacam dar nu stiu
apropo:Eu vb cu iubitasu deschis ca mie cel mai bun prieten si acela se simte aproape ca mine.

| AxelTerner explică:

Daca ii spun se supara pe mine mai rau.Eu doar daca ii zic ceva de acel baiat nu stiu sare dintr-o data.Nu stiu sper sa ne inpacam dar nu stiu
apropo:Eu vb cu iubitasu deschis ca mie cel mai bun prieten si acela se simte aproape ca mine.

| claudiu_7386 a răspuns:

Timpul le va rezolva pe toate, o sa vezi!

| Marii a răspuns:

Vrea fata ceva nou, pnm ca inainte nimic nu va mai fi niciodata. Si daca se supara asta e, pa si alta. Ce e frate asa greu?

| AxelTerner explică:

Nu e iubita mea bai si da este greu deoarece as face orce pentru ea mi-as da si viata

| sHE_4618 a răspuns:

Cred ca cea mai buna metoda de a rezolva lucrurile este sa vorbesti cu ea. Daca intr-o relatie exista comunicare, sunt de parere ca totul va merge bine. Nu are rost sa te minti, ori va fi alba, ori va fi neagra. Nu te astepta la rezultate excelente, daca a inceput sa simta ceva pentru acel baiat va fi greu sa o intorci din drum, depinde de caracterul ei. Oricum, succes.