| IuuxxI a întrebat:

Sa va spun povestea mea ( laughing )
Deci am 16 ani si nu imi place deloc cum arat! Sunt alba la fata, slaba, cearcane pana in gura (glumesc), am si ma enerveaza, cosuri! Yak! Si imi place foarte mult cum arata Acacia Clark. ( Nu sunt lesby sau cv de genu o-o ) E asa faina, fata curata, ochii frumosi, o ador! Vreau si eu sa arat ca ea! Cum pot face? Prin operatiile estetice pot sa fac sa arat ca ea?laughing E frumoasa, si mi-e ciuda, pentru ca toti ma fac slabanoaga si moartea si vreau sa ma simt si eu frumoasa si as vrea sa arat ca ea. sad Sunt forever alone. Va rog ajutati-ma, fara bataie de joc si raspunsuri gen " fiecare e frumos in felul lui " sau alte din astea bla bla.
Va rog ajutati-ma, as da ORICE sa arat ca ea sad Help me!
Funda celui mai bun raspuns si mai rapid. sad

Răspuns Câştigător
| Kasia a răspuns:

Salut.
In primul rand daca esti prea alba trebuie sa te bronzezi putin.E vara deja, o poti face fara probleme sau daca nu vrei sa te expui la soare incearca sa te dai cu autobronzante.
In privinta cosurilor: du-te la un dermatolog, incearca sa ai grija de tenul tau cat de bine poti.Foloseste fond de ten si concealer pentru a masca imperfectiunile.Ingrijeste-te!
Du-te la un salon, fa-ti ceva la par care sa te avantajeze.Schimba-ti stilul vestimentar daca nu te multumeste. Daca ti se pare ca esti prea slaba tine o cura de ingrasare si fa exercitii pentru tonifierea corpului.
Aranjeaza-te! Machiaza-te cum vrei tu, cum te face sa te simti bine dar foloseste neaparat rimel(ochii arata mai mari), balsam de buze si fond de ten(uniformizeaza tenul) si putin eyeliner.Aranjeaza-ti parul: indreapta-l/onduleaza-l/prinde-l intru-un coc frumos.Pentru cearcane foloseste un anti-cearcan si foloseste si leacuri babesti(2 linguri din frigider tinute pe ochi 10 minute). Cumpara-ti un parfum bun, care sa te reprezinte si sa te faca sa te simti bine(asta o sa te ajute sa te simti placuta).
Raspunsul meu e cam pe langa subiect pentru ca daca tu nu ai trasaturi asemanatoare cu ale fetei respective nu poti sa arati ca ea.si oricum mi se pare aberant sa copiezi pe cineva.trebuie sa ramai tu, cu stilul tau si personalitatea ta doar ca trebuie sa te imbunatatesti. Sper ca te-am ajutat macar putin.

| IuuxxI explică (pentru Kasia):

Ma dau cu fond de ten si corector, dar se vede ca ma dau si arat ca dracu crying (scuze limbajul ) As vrea sa imi pun lentile albastre ca a ei si sa ma vopsesc, dar lentilele mi-e frica ca dupa aia nu mai le pot scoate sau ceva, ca am vazut pe net cum se scot si mi-e frica x_x crying

| Kasia a răspuns (pentru IuuxxI):

Se vede pentru ca ori nu e un fond de ten de calitate ori e o nuanta aleasa gresit.ce fond de ten folosesti?
si nu.nu iti lua lentile.de ce sa vrei sa copiezi pe cineva? unde mai e originalitatea? pun pariu ca si nuanta ochilor tai e frumoasa.

| IuuxxI explică (pentru Kasia):

Pai ma dau numai cu corector cateodata. si ma face portocalie.rolling on the floor si e ceva gen pielea mea, un pic mai inchis, si mi se vede ca ma dau, si dupa aia parca imi apare fata ciudata si zbarcita...nush cm sa explic... si se vede sad mai ales pe cosuri si sub ochi si cand zambesc mi se face o dunga acolo si se vede. nu stiu cum sa iti explic.hee hee sper ca ai inteles.laughing

| Kasia a răspuns (pentru IuuxxI):

Corectorul trebuie sa fie putin mai deschis decat nuanta ta de piele.alege-l lichid si de la o firma buna: L'oreal, Maybelline, Revlon, Astor etc.

13 răspunsuri:
| djdani2010 a răspuns:

Daca tu esti cea din poza de profil, eu nu te vad urata de loc, ba chiar foarte frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru tenul alb, incearca sa te bronzezi, pentru cosuri incearca infuzie de ceai de musetel de 2 ori /saptamana si ungete pe fata cu crema de galbenele de la plafar. Conturaza-ti sparncenele si aplica fard alb sub coltul de pe interior, rimeleaza-ti sprancele puternic si date cu iluminator.

| hummmer a răspuns:

Întâi,las' că-ţi trece. Apoi mai ieşi şi tu afară la soare(pune un pic de bronz pe tine),fă mişcare(bicla, role, trotinetă), renunţă la viaţa şcoală-casă, pat.Astea pentru scăpa de culoarea albă.
Nu fugi de pâine,mănâncă mai des, pune ceva carne pe os.
Căt despre a fi ca altcineva, ai bani mulţi? Caută un medic dispus să te ciopărţeascăşi asambleze sub alt ambalaj şi ai rezolvat problema.
Şi ai şi tu jumătatea ta undeva, iesi mai des în lume, nu se ştie cine e alesul.

| KinderBeeeib a răspuns:

Dumnezeu a facut-o pe ea frumoasa fara operatii tu de ce sa iti faci? Adica poate lumea te considera si pe tine frumoasa in felul tau legat de problemele tale:
Mai ingrasa-te cateva kilograme.
Bronzeaza-te.
Da-te cu crema de muguri de plop de la plafar pe unde ai cosuri ca iti trece intr-o saptamana si e vreo 5 lei.
Da-te cu crema de riduri si vei fi si tu frumoasa.

| IuuxxI explică (pentru KinderBeeeib):

Mananc mult, dar tot nu ma ingras. sad

| KinderBeeeib a răspuns (pentru IuuxxI):

Ia-ti pastile cu vitamine care iti vor face pofta de mancare.

| IuuxxI explică (pentru KinderBeeeib):

Am luat si din astea si tot la fel is. laughing

| KinderBeeeib a răspuns (pentru IuuxxI):

Atunci mergi la medic.

| mylovecriss a răspuns:

Draga stiu si eu vreau sa fiu ca ea dar nu se poate, te poti face blonda, inti cumperi lentile albastre, meri la un doctor pentru cearcane si cosuri, iti schimbi look-ul te uiti la o poza de a ei si vezi cu arata si te iui dupa ea