As fi bagat-o in prisma ma.sii de si bunica-sa-n mormant se intorcea. Si pe ala la fel. Care e problema ca are 22 de ani? Ce putea sa-ti faca?
Vai de mine ca le tresareau toti mortii-n mormant de ma apucam de ei. Nu te mai lasa asa, prietene.
Una e sa glumesti cu prietenii, alta e sa vina o rapandula sa te faca cum vrea.
Grijania mamii lor inca.
Ai dreptate, frate. Așa trebuia să fac. Însă când o să mai am astfel de întâmplări, nu o să mă mai las orice ar fi.
Asa si? Pur și simplu nu îi bagi în seamă pe cei care zic ca esti urât, îți vezi de treaba ta în continuare. Poti să comentezi ceva de genu: Asa, și care-i treaba ta? dar nu să începi ditamai cearta, că tu esti mai urâtă/urat ca mine, esti prost/proastă. Fiecare e frumos în felul lui. Și eu ma consider urâtă, cum ma consideră și alții dar tot doar familia mea spune că sunt frumoasă, că nu am capul mare, nasu mare, față urâtă cum le mai zic eu(că-s urâtă). Bafta și vezi-ti de treaba ta chiar dacă zic ca esti urat, pot fi doar geloși.
Mi-e mila de persoanele astea.
Atat au fost educate, ce sa le faci. Sfatul meu e sa-i ignori.
Fac asta pentru ca tie ti a fost frica sa te aperi. au vazut care i slabiciunea ta, asa ca nu vor inceta pana ce n o sa pui punctul pe i. sincer, eu as discuta cu parintii pentru ca ei ne dau cele mai bune sfaturi. incearca sa le arati indiferenta, pentru ca asta e cel mai dureros lucru pentru un bully. ar fi ok daca ai raspunde cu rautate la rautate, pentru ca asa poti scapa de asemenea persoane infecte ce sunt in jurul nostru zi de zi
Păi nu-i cunoșteam pe idioata și idiotul ăla. Dar știi ce-i mai al naibii? Că din sutele de persoane care erau în parc, fix pe mine m-a văzut. Și da, sunt un pic timid, însă ăsta nu e un motiv de a te lua de cineva din moment ce acea persoană timidă nu a greșit cu nimic. Dar cred că problema este că sunt prea tolerant cu astfel de oameni, dacă pot fi numiți așa.
Asta e si problema. poate cineva ti a pus vorba rea acelor persoane si asta e motivul pentru care te au jignit. stii ca vorba rea trece 7 hotare, aia buna nici pragul. oricum, nu trebuie sa mai fii atat de tolerant, arata toleranta cui iti arata. daca cineva te ataca, riposteaza, nu ti fie frica de consecinte pentru ca nu exista atat timp cat tu te ai aparat. capul sus ca i plina lumea de gunoaie de genul