Buna! Poi tu poti sace multe lucruri: de ex:
-concursuri: pui pasta de dinti mentolata pe o hartie si le`o pui copiilor pe limba si care rezista cel mai mult castiga
-ii pui sa isi tina respiratia si care rezista cel mai mult castiga
-faceti concursuri de dans
-puneti niste linguri in gura fiecaruia si pe lingura un ou si da`ti de la unul la altul, iar cel ce scapa oul pierde
-puneti intr-un bol faina si dati cu barbia cate doi in bol( mentionez ca in bol trebuie sa fie o hartie pe care scrie o suma de bani care o castiga participantii sau un premiu) dupa ce da cu barbia si fede foita trebuie sa o ia cu gura
-legi baloane de picior si cu celalat picior trebuie sa-l sparga!
Sper sa-ti fi fost de folos! La Multi Ani!
Am fost odata intr-o excursie si am facut niste jocuri foarte interesant.
1. Ai nevoie de 10-15 clestisoare. Formezi grupuri a cate 2 persoane. O persoana este legata la ochi, iar cealalta are prins de haine clestisoarele. Cel legat la ochi trebuie sa le gaseasca inainte de celalat grup. E foarte interesant.
2. Daca ai o curte mare ai putea sa faci un joc, dar nu stiu daca chiar vrei sa-l joci, mai ales ca totul trebuie pregatit de mai inainte. Deci, jocul se numeste : "Insula comorilor". Alegi o comoara, o pui intr-o cutie sau cufar si o ascunzi. Faci 20-25 de indicii pe care ei trebuie sa le gaseasca, dar primul indiciu il au la ei. ( de expemplu: indiciul 1> data 8 iunie, ei trebuie sa mearga la calendat, acolo vor gasi indiciul 2, pana vor gasi comoara...)
Sper ca te-am ajutat!
Pai puteti sa va jucati carti, daca amesteci mai multe pachete, puteti sa va jucati adevar si provocare si puteti sa va jucati fotbal
Imi plac toate ideile, insa mimostyle a dat raspunsul cel mai bun. Multumesc tuturor care ati incercat sa imi raspundeti!