Sicer,mi se pare dragut. Adica,recunosc ca nu e in club,dar rar vezi baieti care vor sa o sarute,si langa biserica,sau dupa ce pleaca.
Adica frate, nu a zis ca vrea sa faca cine stie ce (numai zic acum ce. ) dar un mic sarut nu strica .
Hai sa iti dau niste idei.
Puteti sa mancati ceva (cv dulce daca vrei ) si apoi sa ii spui (Dar sa fiti singuri ) : Uite, ai ceva acolo. Si ea o sa te intrebe : Ce? sau. ``Unde ``. Si tu o sa ii raspunzi : Uite aici. [si te apropii si o saruti ]
Sau, esti asa mai `romantic` intr-un loc sa fiti singuri si ii spui : Stii, sper sa nu te superi - dar vreau de mult sa fac asta , [SI... :* Kiss ]
Sau tot asa, vorbiti..incerci sa vorbesti cat mai frumos cu ea..si te apropii si o saruti [asa, spontan..sau mai incet. ] Te apropi, incet, incet. si te uiti in ochii ei...si incet incet ii inchizi si va lasati ``purtati`` de val. Ce urmeaza dupa .voi stiti. [Ma rog, vezi reactia ei. :*, si daca ai zis ca sunteti deja impreuna, nu cred ca e nimic rau in asta :* ] Succes. [o sa ma mai gandesc, si daca imi vin idei ..iti spun ]
A da..si ar fi dragut sa ploua , si sa ii dai geaca ta... si sa o saruti. .
Succes din nou :*. Si paste fericit[ pentru cand o sa fie ]
Tu ai comentat raspunsul meu desteapto. eu am impresia ca nu stii pe ce lume traiesti si ce anume vorbesti. pentru ca din raspunsul tau eu sunt aia care a zis "wow" nu altcineva! deci tu te ai ligat de mine!
da comentez azi pentru ca acum cateva zile faceam si eu niste treburi casnice. imi cer scuze ca eram ocupata si nu ti am raspuns promt si pe loc!
Tu esti aia din avatar? Atunci inteleg de ce esti asa frustrata.Ai avut vreodata un iubit?
Ai vrea tu sa fiu frustrata sau singura, din pacate nici una nici alta ( ba chiar daca ar fi sa mi schimb partenerul as avea optiuni de unde sa aleg asa ca n ai reusit sa lovesti , ce sa faci? cand n ai argumente te legi si de culoarea unghiilor, poate poate reusesti sa creezi o urma de indoiala).
cat despre primul tau raspuns suna ceva de genu " sunt vegetariana, dar mananc peste si pui", dar in fine, eu sunt aia comunista (din punctul tau de vedere cu definitia pe care tu o dai comunismului) asa ca ce stiu eu? si cu asta o sa inchei cu offtopicul (inclusiv si la celelalte intrebari) ca incepi sa o iei pe arata rau tare si nu ma cobor la nivelul tau (eu ti am dat explicatii - pe care nici nu ti le datoram, iar tu imi arati tot timpul cat e de bogat vocabularul tau in jigniri si ofense si in nici un caz in argumente logice. crezi ca eu nu ma pot lega de poza ta fake? stiu si eu sa fac din astea, dar am pretentia ca nu mai sunt in clasa a 2-a). hai pa!
Ai pe naiba de unde sa alegi la ce avatar ai.Cand o sa ai tu studiile mele poti comenta de nivelul meu.Aici intru asa sa mai vad ce mai scriu cei care au cu ADEVARAT nevoie de ajutor nu oameni frustrati ca tine.Vai de capul tau doamna.
Daca nici nu mergi la biserica, atunci numai comenta.
Chiar nu-i inteleg pe astia ca voi care comenteaza sa se afle in treaba.
El vroia sa zica, ca la intoarcerea de la biserica vrea sa faca asta, dar de` ne bagam si noi fara sa stim, nu?
IuLLZ întreabă: