Eu nu am auzit mai nimic din toate cate ai scris aici, decat de Avon si Oriflame, pentru care nu iti garantez. Incearca mierea naturala pentru cosuri, si eventual produsele de la Farmec sau Biofarm, sunt produse romanesti, si desi sunt mai ieftine, sunt destul de laudate.
Daca iti dai pe muian cu produse de la avon si oriflame mi se pare normal sa ai cosuri.
Amesteca pudra de argila sau bicarbonat de sodiu cu apa sau suc de lamaie, lasa sa actioneze 15-20 de minute, dupa te speli normal.Nu trebuie sa-ti dai in fiecare zi, o data la doua zile e perfect.
Dupa 3 saptamani vei vedea rezultatul.
Buna! In general adolescentii au probleme cu acneea. Si eu am avut aceeasi problema. Sa nu folosesti produse anti acneice de la firme gen oriflame, avon sau altele. iti afecteaza si deshidrateaza pielea. Cel mai important e sa te speli pe fata seara si dimineata ( eu folosesc un gel de dus Bioderma). Nu folosi fond de ten pentru ca iti scoate in evidenta cosurile! Eu folosesc o crema pentru uz veterinar, Mibazon. M-am dat de cateva ori si nu mai am cosuri. O sa iti ramane semne, este normal, insa nu o sa mai ai cosurile pe care le ai acum. Crema o poti lua de la farmaciile veterinare si este ieftina ( eu am dat 10 lei) si iti ajunge ceva timp, depinde cat te dai. O aplici in strat grosut pe zonele cu cosuri ( seara e cel mai indicat, deoarece e lipicioasa si are o culoare galbuie). Bafta!
Mersi mult
Buna din nou ! am citit cate ceva despre mibazon (comentarii...) unii "faceau misto " altii spuneau ca e bun, dar am inteles ca se fabrica in Iasi, crezi ca pot gasi si in giurgiu?
anonim_4396 întreabă: