Nu. Problema.este ca tu incerci sa setezi o rezolutie pe.care placa ta video nu o suporta. incearca sa setezi rezolutia pe care o suporta.Adica alege o.rezolutie mai. mica de.acolo din lista
Instaleaza windowsul.din nou. acum la tine in pc e un haos. iar la problema.gen ca dai dublu click pe scurtatura.si.iti apare.notificarea aia e.pentru.ca programul plasat in program files a fost sters. banuiesc ca cineva ti-a dat un virus gen batch care sterge programele esentiale
Deci am reinstalat windows-ul. Am alta problema. Nu pot schimba rezolutia. Am incercat la Propietati, Settings ..etc. dar cand dau apply mi-se inchide ecranul si apare o fereastra in care scrie "OUT OF RANGE" si niste valori (75 Hz..nu stiu cum.)
Asta ma supara si mai tare. Ce-i pot face? O reparare a windows-ului ar rezolva problema?
Da dar asta inseamna 800x600 , iar inainte imi mergea la 1600x1200... dar problema e in felul urmator :
Placa de baza nu este cea originala. Cea originala s-a ars, si am dus pc-ul la un sediu de reparat pc-uri, si ei mi-au inlocuit placa veche cu una care este de prin acelasi an (2003/2004), mi-au instalat windows-ul, au bagat driverele si am luat pc-ul acasa, pana acum am mai avut probleme cu el, dar ii dadeam "Repair Windows", dar acum fiindca aveam erorile astea la prgrame si ma enervasem la culme, m-am gandit (si acum imi dau seama ca am facut o mare prostie) sa dau "Install a fresh Windows" adica sa instalez un windows nou, iar eu neavand driverele care au fost instalate de acei baieti, am beleaua asta cu rezolutia pe cap. Si nici video-urile, nici sunetele nu le aud . Crezi ca ar trebui sa-l duc din nou la tipii aia sa-mi instaleze ei tot ce trebuie? Asa ma gandeam...
Diorrus întreabă: