| RazvanMessi10 a întrebat:

se poate o intrebare: deci eu sunt in clasa a 9 trec acum in clasa a 10 la un liceu econimic : turism si alimentatie acum am terminat clasa cu media 8.06 am la mate, si TIC : 10 si fizica 10, imi place extrem de mult informatica dar cea care contine doar video..de ex mie imi place doar domeniul jocurilor visul meu este sa lucrez la blizzard sau la GamePlanet din anglia acesta este visul meu sa lucrez in domeniul calculatoarelor dar doar in jocuri in nimic altceva... sunt pasionat de la 6 ani am participat la concururi de creeat jocuri in arges si am luat locul 1 300 euro si vreau sa urmez o facultate, este posibil. daca iau si bacu cu un 8 si mediile 9-12 sa fie tot.8 exista facultati de infomatica video... experta in jocuri video ..sti usa fac orice la un joc am si talent la desenat monstri, copaci, eroi, ..etc..va rog eu mult rog seriozitate Multa big grin Dau funda va multumesc din suflet

1 răspuns:
| Elvina a răspuns:

Poti sa te duci la liceu la mate info, dar e foarte greu acolo. Mai bine ramai unde esti si la facultate te decizi. Oricum poti face de pe acum jocuri daca asta vrei, cauti pe net investitori si cine stie, poate dai lovitura. Bafta!